2012-11-21 09:00:08
Φωτογραφία για Ναταλία Δραγούμη- Εβελίνα Παπούλια: Γιατί είναι έξαλλες με Λοτσάρη και Σκορδάλη
Στα κάγκελα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η Ναταλία Δραγούμη και η Εβελίνα Παπούλια με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη, αφού τις «ακύρωσε» την τελευταία στιγμή, για να πάρει πίσω στην δουλειά την εν διαστάσει σύζυγο του, Νίνα Λοτσάρη. Οι μεν δυο είχαν συμφωνήσει από καιρό να ανεβάσουν την παράσταση τους στο χώρο του αλλά η τρίτη όμως ήταν αυτή που ανέτρεψε τα πάντα. Ας τα πάρουμε με την σειρά.

Σύμφωνα με όσα υπογράφει σε ρεπορτάζ της η Σπυριδούλα Κάμπου, η Ναταλία Δραγούμη με την Εβελίνα Παπούλια είχαν δώσει τα χέρια με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη, καιρό τώρα, για να ανεβάσουν στο Casablanca.

Στα μέσα Σεπτέμβρη, ο επιχειρηματίας συναντήθηκε με τις δύο ηθοποιούς, δίνοντας τα χέρια για την χειμερινή τους συνεργασία. Βλέπετε… έπρεπε κι εκείνος να αποκατασταθεί επαγγελματικά, αφού εκείνο το διάστημα είχε μεσολαβήσει το επεισοδιακό τέλος του γάμου του με Νίνα Λοτσάρη, κάτι που αυτομάτως σήμαινε και το τέλος της επαγγελματικής σχέσης τους. Μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ζευγάρι, ο Κωνσταντίνος πέρα από χρέη συζύγου, ασκούσε και χρέη μάνατζερ της Νίνας καθώς και όλες της οι συνεργασίες έφεραν την επιχειρηματική υπογραφή του!


Η Ναταλία Δραγούμη με την Εβελίνα ξεκίνησαν τις πρόβες, έραψαν τα κουστούμια τους, έκλεισαν τα επιτελεία τους και ενώ ήταν εν βρασμώ προετοιμασίας για την μεγάλη πρεμιέρα τους όπου περίμεναν από τον επιχειρηματία να την ορίσει, έγινε το μεγάλο μπάμ.

Σύμφωνα με ανθρώπους που ξέρουν τα όσα διαδραματίστηκαν από πρώτο χέρι, χωρίς καμία πρώτη επίσημη εξήγηση και ενώ ήταν καθόλα έτοιμες, ανακοινώθηκε στην Ναταλία Δραγούμη και την Εβελίνα Παπούλια ότι η συνεργασία τους τελειώνει…πριν καν αρχίσει.

Τι είχε προηγηθεί; Η «επανασύνδεση» Λοτσάρη- Σκορδάλη.

Πριν από λίγο καιρό λοιπόν, η Νίνα και ο Κωνσταντίνος αναθεώρησαν… το κομμάτι της επαγγελματικής τους σχέσης. Αν και χωρισμένοι, αποφάσισαν να παραμείνουν συνεργάτες, ακολουθώντας την συνταγή της επιτυχίας όλων αυτών των χρόνων.

Ποιος είδε όμως τη Ναταλία και την Εβελίνα και δε… φοβήθηκε! Η συνάντηση τους για εξηγήσεις με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη ήταν επεισοδιακή. Ειπώθηκαν λόγια βαριά. Πικράθηκαν καρδιές.

Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εφυγε ο Χρόνης Μίσσιος,
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εφυγε ο Χρόνης Μίσσιος,
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ