2012-03-23 17:27:59
Φωτογραφία για Τα κόμματα της αριστεράς καταγγέλουν και φοβούνται μαύρες προβοκάτσιες στην παρέλαση!!
Τον κίνδυνο να εκδηλωθούν προβοκάτσιες κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου επισημαίνουν οι ηγέτες των κομμάτων της Αριστεράς.

«Μερικοί θέλουν όξυνση, προβοκάτσια και να βρεθούν προσχήματα για να αναβληθούν οι εκλογές», τόνισε η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Πρόσθεσε δε πώς είναι «άλλο πράγμα να αποδοκιμάζουμε την αλλοίωση του νοήματος της παρέλασης και άλλο να εγκρίνουμε προβοκάτσιες», κάτι το οποίο, όπως είπε, «δεν κάνει το ΚΚΕ».

Η ΓΓ του ΚΚΕ υποστήριξε, εξάλλου ότι, η εθνική εορτή έχει αλλοιωθεί προ πολλού διότι συνδέεται πάντα «με την πολιτική κατάσταση του σήμερα αλλοιώνοντας τον πραγματικό χαρακτήρα του αγώνα του 1821.

«Όποιος θέλει να τιμήσει την παρέλαση πρέπει να την τιμήσει σωστά», συμπλήρωσε η κ. Παπαρήγα.

Ενδεχόμενο προβοκάτσιας ανησυχεί και τον ΣΥΡΙΖΑ, που εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τις διαθέσεις και τους στόχους της κυβέρνησης.


«Τα πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας και καταστολής, αλλά και η γενικότερη καλλιέργεια ενός κλίματος τρομολαγνείας πριν από τις εκλογές έχει συγκεκριμένη πολιτική στόχευση. Να τρομοκρατήσει τον κόσμο, να επιχειρήσει ενδεχόμενα προβοκάτσιας, να στοχοποιήσει την αριστερά και τους κοινωνικούς αγώνες», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κάνει λόγο για επικίνδυνα παιχνίδια για τη δημοκρατία, με στόχο να συκοφαντηθούν οι κοινωνικές κινητοποιήσεις και η Αριστερά.

Με αφορμή τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών διερωτάται ότι αφού οι κρατούντες πιστεύουν ότι εργάζονται υπέρ της χώρας γιατί φοβούνται; Και γιατί δημιουργούν σκηνικό έντασης;

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο  briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θαρραλέα πρόταση...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θαρραλέα πρόταση...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ