2012-03-23 17:29:36
Φωτογραφία για Στο κενό η πρόταση της...μειοψηφίας των εργαζομένων του Alter
Μετά από μια συνέλευση που διεξήχθη σε γενικά καλό κλίμα (προς απογοήτευση του Γιώργου Κουρή), η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του Alter αποφάσισε να μην θέσει σε ψηφοφορία, την πρόταση  μερίδας των εργαζομένων του σταθμού -θα αναφερθούμε παρακάτω αναλυτικά σε αυτή-. Στη συνέλευση αυτή που ξεκίνησε στις 12:00 μ.μ, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και σχολιάστηκε αρνητικά η παρουσία, ... υψηλόβαθμων στελεχών του Alter. Κάποιοι μάλιστα έκαναν ντεμπούτο μετά από 5 μήνες επίσχεσης εργασίας!!

Μάλιστα σε κάποια στιγμή παραλίγο να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ εργαζόμενης του καναλιού του Μπουρναζίου εναντίων της διευθύντριας ανθρωπίνου δυναμικού κ. Νάσιας Γοργόλη. Τελικά το θέμα ευτυχώς έληξε με την παρέμβαση ψυχραιμότερων, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του pressarismenou. Κάτι τέτοιο βέβαια θα λειτουργούσε προς όφελος της πλευράς της εργοδοσίας, αφού τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια ...κινητικότητα από μικρή μερίδα των εργαζομένων (κυρίως υψηλόμισθων) που επιθυμούν την επαναλειτουργία του καναλιού με όρους που είναι κοντά στην πρόταση Κουρή.


Η πρόταση για την οποία προηγήθηκε ψηφοφορία...για το εάν θα τεθεί σε ψηφοφορία περιλάμβανε: "κούρεμα κατά 10% στους εργαζόμενους που αμείβονται με πόσο μεταξύ 1.500 - 2000 ευρώ, ενώ όσοι εισπράτουν ποσό άνω των 2000 ευρώ θα δεχτούν μια μείωση της τάξης του 20%. Ο λόγος που η συντριπτική πλειοψηφία απέρριψε την εν λόγω πρόταση ήταν ότι σε περίπτωση απόρριψης της, δεν θα μπορούσε να ξανατεθεί σε διαπραγμάτευση.

Το περίεργο ήταν...η παρουσία στελεχών που αμείβονταν με ιδιαίτερα υψηλούς μισθούς, επί προεδρίας Γιαννίκου και πρόσφατα μπήκαν στο στόχαστρο της εκπομπής του Στ. Χίου (πριν τον 'κόψει' και αυτόν με τη σειρά του ο ιδιοκτήτης του Kontra), ο οποίος δημοσίευσε στην εκπομπή του, τους υπέρογκους μισθούς που διέθετε για αυτούς ο πρώην διευθυντής Κ. Γιαννίκος. Οι ίδιοι άνθρωποι παραβρέθηκαν σήμερα να στηρίξουν την πρόταση του Κεφαλονίτη...και ας τους 'κάρφωσε' από τον"αέρα" του Kontra!!!

πηγή: pressarismenos
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ταξίδι στο Λιτόχωρο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ταξίδι στο Λιτόχωρο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ