2012-11-21 11:29:27
Φωτογραφία για Ανεστάλησαν τα καθήκοντα διευθύντριας του ΠΑΓΝΗ
Την αναστολή καθηκόντων της διευθύντριας της Δερματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου... (ΠΑΓΝΗ), αποφάσισε απόψε ο διοικητής του νοσοκομείου, Νίκος Κοκκίνης.

Η απόφαση πάρθηκε από τη Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ «αφού έλαβε υπόψη τη δυσλειτουργία της Δερματολογικής Κλινικής, όπως έχει επισημανθεί από τον πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής, το γεγονός ότι από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το παραπάνω θέμα, την προστασία του δημοσίου συμφέροντος και την ασφάλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες και το συμφέρον της υπηρεσίας και το κύρος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου».

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση, αποφάσισε «Την αναστολή άσκησης καθηκόντων της διευθύντριας Δερματολογικής Κλινικής, Α. Τ., ως επείγον διοικητικό μέτρο, έως ότου τα αρμόδια όργανα της Ιατρικής Σχολής και του Πανεπιστημίου Κρήτης αποφασίσουν οριστικά».

Τη Διεύθυνση της Δερματολογικής Κλινικής αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Κρασαγάκης, αναπληρωτής καθηγητής Δερματολογίας ως αρχαιότερο μέλος ΔΕΠ της Κλινικής.

dimotikosafari.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ