2012-11-21 11:36:29
Φωτογραφία για ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗΣ-Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου
Μας συγκλόνισε ο Χρήστος Σιμαρδάνης μέσα από συνέντευξή του. Μίλησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα.

Μας άγγιξε, ταυτιστήκαμε μαζί του και νιώσαμε τον πόνο του αν και έχουν περάσει χρόνια από τότε!

«Όταν έφυγε ο πατέρας μου αισθάνθηκα ότι δεν πρόλαβα να του πω όλα όσα ήθελα. Ο πατέρας μου αρρώστησε και πέρασαν έξι μήνες, που θα μπορούσε κάποιος να προλάβει να κάνει κάποιες κινήσεις , αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δίνεις μία αναβολή μέσα σου και έχεις και μια ελπίδα, δε θες να το πιστέψεις και κυρίως δε βρίσκεις το κουράγιο να κάνεις μεγάλα, σημαντικά πράγματα», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο ίδιος όμως προχώρησε σε ακόμη μία αποκάλυψη. Ο πατέρας του "έφυγε" κυριολεκτικά στην αγκαλιά του!

«Ήμουν συνεχώς δίπλα του. Πέθανε στα χέρια μου. Επειδή μάλιστα υπέφερε πολύ ήταν λυτρωτικό γιατί ήμουν δίπλα του και δεν πέθανε μόνος του», είπε.

Ο ίδιος κατάφερε να θρηνήσει για το χαμό του δύο μήνες μετά από την κηδεία του όταν άρχισε να καταλαβαίνει τι είχε συμβεί.

«Ήταν δύο μήνες μετά την κηδεία του πατέρα μου και μια βραδιά, ανεβαίνοντας την Αλεξάνδρας βρέθηκα στη διασταύρωση που συνήθως πήγαινα ή προς το Λαϊκό, όπου νοσηλευόταν ο πατέρας μου ή προς τον Χολαργό όπου έμενα με την μητέρα μου. Κάτι με έπιασε, σταμάτησα το αυτοκίνητο και τότε είχε φτάσει η ώρα για να κλάψω κι εγώ για τον πατέρα μου», εξομολογήθηκε.
radar
enimerotiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ