2012-11-21 11:38:06
Φωτογραφία για ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE!
Πέμπτη αγωνιστική του Champions League και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ στο «Φέλτινς Αρίνα» τη Σάλκε με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, παρόλο που υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμα και μετά το τέλος του ματς και ανεξαρτήτου αποτελέσματος να μην έχει κριθεί τίποτα.

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με την οποία θα καταφέρει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για συνέχεια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αναμένεται να στηριχτεί εκτός των άλλων σε τρεις παίκτες που δεν έχουν χάσει κανέναν από τους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει έως τώρα ο Θρύλος και μάλιστα δεν έχουν χάσει λεπτό.

Πρόκειται για τους Γιάννη Μανιάτη, Χοσέ Χολέμπας και Κώστα Μανωλά, οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σάλκε.

Προφανώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει μείνει ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις τους, καθώς ο Μανιάτης «καταπίνει» πολλά χιλιόμετρα, ο Χολέμπας είναι πολύ καλός, ενώ ο Μανωλάς - πέραν των καλών αμυντικών επιδόσεών του - μπορεί να δημιουργεί κινδύνους στην αντίπαλη εστία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ