2012-11-21 14:31:18
Φωτογραφία για H καλύτερη εταιρεία για να δουλεύει κανείς
Είναι μια εταιρεία που ξεχωρίζει και γι' αυτό ψηφίστηκε ως η καλύτερη εταιρεία στον κόσμο για να δουλεύει κανείς. 

Η αμερικανική SAS ασχολείται με την παραγωγή software και έχει την έδρα της στο Κάρι της Νότιας Καρολίνας. Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά; Καταρχάς οι ηγέτες της. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τζιμ Γκούντναϊτ διοργανώνει κάθε μήνα τις «συζητήσεις με καφέ» μια ανοιχτή πρωινή συνάντηση που απευθύνεται σε όλους τους εργαζομένους της εταιρείας. 

Εκεί μπορεί να συζητήσει κανείς τα πάντα και μάλιστα οι συναντήσεις αυτές έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς ώστε και άλλες εταιρείες έσπευσαν να τις μιμηθούν. Επιπλέον ελάχιστοι είναι εκείνοι που εγκαταλείπουν την εταιρεία για να ...βρουν την τύχη τους σε κάποια άλλη χάρη στο καλό κλίμα και τις πολύ καλές συνθήκες εργασίας. 

Η SAS προσφέρει στους εργαζόμενους της δωρεάν ιατρική φροντίδα, επίδομα για τη φύλαξη των παιδιών, διαθέτει γυμναστήριο καθώς και μια τεράστια έκταση για την αναψυχή των υπαλλήλων της.

Οι παροχές αυτές σε συνδυασμό με τους καλούς μισθούς και το κλίμα συνεργασίας που προωθεί η διοίκηση, έχουν κάνει την SAS πρότυπο εταιρείας. 

Και η φιλοσοφία αυτή καλό θα ήταν να βρει και άλλους μιμητές γιατί ο ευχαριστημένος εργαζόμενος είναι πάντα πολύ πιο αποδοτικός.
tsekouratoi
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ