2012-11-21 14:29:19
Φωτογραφία για ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ : ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΝΓΚ!
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την κροατική Γιουνγκ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League στο πόλο.

Ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων, Νικόλας Δεληγιάννης, ενόψει της αναμέτρησης, τόνισε μέσα από δηλώσεις του, πως στον Ολυμπιακό γίνεται μια νέα προσπάθεια για επάνοδο της ομάδας στην κορυφή.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας:

Για τις αδυναμίες της Γιουνγκ:

«Η Γιουνγκ είναι μια πλήρης ομάδα, με βαθύ και ακριβό ρόστερ. Στόχος της είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα όμως δεν έχει την ομοιογένεια που χρειάζονται ομάδες με τόσο υψηλούς στόχους. Βέβαια, μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε παιχνίδι, καθώς το ατομικό στοιχείο της είναι εξαιρετικό. Μπορεί να κάνει ένα ή δυο ξεσπάσματα σε κάθε αγώνα και να επικρατήσει. Στον Ολυμπιακό ξεκίνησε μια καινούρια προσπάθεια για την επαναφορά στην κορυφή. Προσπαθούμε με σωστό τρόπο, μέσω της ομαδικής δουλειάς και με κύριο συστατικό την αμυντική μας τακτική, να κρατάμε χαμηλά σκορ. Ειδικότερα όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες όπως η Γιουνγκ».


Για την έλλειψη συγκέντρωσης, που παραλίγο να κοστίσει την επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα:

«Φαινόμενα έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης είναι φυσιολογικά, επειδή είμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Κάτι τέτοιο, όμως, στην Κροατία είναι απαγορευτικό και με τίποτα δε θα θέλαμε να συμβεί, μια που στόχος είναι η νίκη. Στο παρελθόν έχει ξαναγίνει, όταν πάλι απέναντι στη Γιουνγκ υπήρξε ένα νεκρό διάστημα τριών λεπτών, όπου σημείωσαν τέσσερα γκολ. Και ήταν και προημιτελικός!».

Για τις τελευταίες εμφανίσεις του:

«Είναι σίγουρα η πιο ώριμη στιγμή της καριέρας μου, δεν ξέρω όμως αν είναι και η καλύτερη. Αν η καθαρίστρια σ' ένα κτίριο είναι η καλύτερη και οι άλλοι πετάνε τα τσιγάρα τους κάτω συνεχώς, το κτίριο θα είναι βρόμικο. Όλα κρίνονται από την ομαδική αμυντική λειτουργία».

Τέλος, ο αρχηγός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού σχολίασε τη διοικητική κίνηση της Γιουνγκ να τοποθετήσει το χορηγό της ομάδας, στις πλάτες των παικτών με ένα είδος ζωγραφιάς:

«Είναι πολύ καλή κίνηση, αφού ως αθλητές του υγρού στίβου δε φοράμε ούτε φανέλες ούτε σορτσάκια, ώστε να υπάρχει άλλος τρόπος διαφήμισης χορηγών. Αν είναι και καλαίσθητο το αποτέλεσμα, ακόμα καλύτερα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ