2012-11-21 14:52:26
Φωτογραφία για Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Η Ελλάδα, προς απογοήτευση του κ. Τσίπρα, θα τα καταφέρει.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλ. Τσίπρα, δήλωσε τα εξής:

Ο κ. Τσίπρας για άλλη μια φορά δεν μπορεί να κρύψει ότι μόνιμη φαντασίωσή του είναι η χρεοκοπία της χώρας και η έξοδός της από την Ευρώπη. Εκεί αναζητά τη δικαίωσή του, στην αποτυχία της χώρας.  Την ώρα που κρίσιμες διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη -για μια οριστική και βιώσιμη λύση- κάνει επίδειξη άγνοιας του τρόπου λειτουργίας των ευρωπαϊκών θεσμών και επίδειξη εθνικής ανευθυνότητας.

Κατώτεροι των περιστάσεων είναι μόνο εκείνοι που σε αυτές τις συνθήκες περιφέρουν τη μικροψυχία και τον μικροκομματισμό τους. Η Ελλάδα, προς απογοήτευση του κ. Τσίπρα, θα τα καταφέρει.

***

«Ακόμη και στο Eurogroup συζητήθηκε η απολύτως ρεαλιστική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για πάγωμα του χρέους, την οποία η ελληνική κυβέρνηση αρχικά λοιδόρησε και ουδέποτε διατύπωσε» είχε σχολιάσει ενωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας για τις εξελίξεις στο Eurogoup.  Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε «καταστροφικό και οδυνηρό» τον δρόμο των μνημονίων και συμπλήρωσε οτι το ελληνικό χρέος "δεν βγαίνει". "Ούτε η εκταμίευση της δόσης θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα", όπως χαρακτηριστικά είπε. Και κατέληξε χαρακτηρίζοντας τον Πρωθυπουργό κατώτερο των περιστάσεων, γιατί «την ώρα των μεγάλων συγκρούσεων μιλάει για τεχνικές δυσκολίες».
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ