2012-03-23 18:00:07
Φωτογραφία για Opinion 22 [23/03/2011] Δεν ξεχνάμε...
ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ TvNea ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ!!!

Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν από την αναβολή του Dancing with the Stars 3, το "μεγάλο" θέμα με τη μακιγιέζ του Φερεντίνου, μια ακόμη εξαιρετική εκπομπή από την Εμπόλεμη Ζώνη. Όλα αυτά λίγο πριν γιορτάσουμε την εθνική μας επέτειο πάντα με άποψη!!!

Λίγο πριν δημοσιευτεί το προηγούμενο Opinion έσκασε η είδηση ότι ο τρίτος κύκλος του Dancing with the Stars αναβάλλεται μάλλον για τον Οκτώβριο. Μεγάλοι κερδισμένοι από αυτήν την αναβολή το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, το μεγαλύτερο project αυτής της σεζόν που μετακομίζει την Κυριακή (που είναι καλύτερη μέρα τηλεοπτικά από το Σάββατο, γιατί σχεδόν όλοι είναι σπίτι) και όσα  καινούρια επεισόδια του Chart Show: Your Countdown προβληθούν γιατί δε θα έχουν το μεγαθήριο απέναντι. Κερδισμένη και η Έλλη Στάη που θα παραμείνει μακράν η πιο καλοντυμένη φέτος, χωρίς αντίπαλο, αφού δε θα εμφανιστεί η κυρία Κάτια Δανδουλάκη με τα συγκλονιστικά ρούχα δια χειρός Λουκίας. Χαμένοι από αυτήν την εξέλιξη οι "stars" που θα χόρευαν γιατί θα περιμένουν τη μεθεπόμενη σεζόν να εξαργυρώσουν την όποια τηλεοπτική τους επιτυχία. Τουλάχιστον δε θα υποστούμε άλλους Πούμπουρες, Βλάχους και Μπουλέδες για λίγο. Κάτι είναι και αυτό!!!


Πάντως, εκτός από το κόστος υπάρχει κι άλλος ένας σοβαρός λόγος για την αναβολή του Dancing. Οι εκλογές. Ένα live (29 Aπριλίου ή 6 Μαϊου) θα πήγαινε χαμένο. Δεδομένου ότι η φετινή σεζόν θα τελειώσει νωρίτερα λόγω του Euro 2012 τον Ιούνιο δε θα μπορούσαν να κάνουν 12 live. Οπότε, λογικά, μετέθεσαν το Dancing για τις Κυριακές του φθινοπώρου, βάζοντας το λιγότερο κοστοβόρο και μαγνητοσκοπημένο Ταλέντο την προεκλογική και προποδοσφαιρική περίοδο.

Και αφού είμαι στον Ant1 ας κάνω κι ένα σχόλιο για την απόλυση της μακιγιέζ του Φερεντίνου. Είναι πολύ λυπηρό να χάνει κάποιος τη δουλειά του. Κι εγώ την έχω χάσει και εξακολουθώ να μην την έχω. Αλλά το να ασχολούμαστε με την απόλυση μιας μακιγιέζ όταν στη χώρα μας έχουμε 1,5 εκατομμύριο ανέργους, πολλούς από αυτούς με πτυχία, μεταπτυχιακά, γλώσσες και εμπειρία είναι σα να κοιτάμε το δένδρο και να χάνουμε το δάσος.

Και επειδή η στήλη έχει έναν παιδευτικό χαρακτήρα και της αρέσουν τα documentaires (πως το γράφω το γαλλικό, ε;) και οι εκπομπές έρευνας, όσοι δεν είδατε την Εμπόλεμη Ζώνη προχθές το βράδυ, χάσατε! Ο Σωτήρης Δανέζης μίλησε με έναν από τους επικεφαλής των Anonymous ο οποίος αποκάλυψε ότι υπάρχουν μέλη της οργάνωσης και στην Ελλάδα σε μια εκπομπή που ευχαριστήθηκα όσο τίποτε άλλο αυτή την εβδομάδα. Η Εμπόλεμη Ζώνη αποκρυπτογράφησε τα μυστικά των ακτιβιστών του διαδικτύου που είναι Ανώνυμοι, είναι λεγεώνα, δεν συγχωρούν, δεν ξεχνούν και ανακαλύπτουν τρύπες στην ασφάλεια του διαδικτύου. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το δεύτερο μέρος της έρευνα. Μόνο κακό η μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξή της εκπομπής. Αυτό το Mega ας τελειώσει καμιά φορά το δελτίο στην ώρα του. Σχεδόν καθημερινά τελειώνει μετά τις 21:15. Οι σειρές ξεκινούν μετά τις 21:30, γεγονός που συμπαρασύρει ολόκληρο το πρόγραμμα προς τα κάτω. Εμείς που θέλουμε να δούμε εκπομπές σαν την Εμπόλεμη Ζώνη και την Έρευνα δε θέλουμε να κουτουλάμε από τη νύστα!!

Από αυτό το τεύχος εκτός από τα σχόλια μου για την εβδομάδα που πέρασε θα ρίχνω και μια ματιά στην εβδομάδα που έρχεται και θα σας προτείνω εκπομπές, σειρές, ταινίες που αξίζει να δείτε. Τη Δευτέρα οι πολιτικές εκπομπές θα έχουν πολύ ενδιαφέρον γιατί αναμένονται εξελίξεις στην παρέλαση... ίσως μάθουμε και την ημερομηνία των εκλογών. Ενώ την Τετάρτη στις 22:00 ξεκινά η καινούρια σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα στoν Αnt1 Το Αμάρτημα της Μητρός Μου, την οποία έχω μεγάλη περιέργεια να δω και, όπως συνηθίζω με κάθε νέα σειρά, θα τη σχολιάσω αναλυτικά και θα τη βαθμολογήσω στο επόμενο τεύχος. Οι πρώτες εντυπώσεις μου από τα trailers είναι θετικές, αλλά ας δούμε και ολόκληρο το επεισόδιο Σε 2 μέρες έχουμε την εθνική μας επέτειο. Όταν το Μάρτιο του 1821 ένας περήφανος λαός ξεσηκωνόταν ενάντια στον τουρκικό ζυγό, δε φανταζόταν ότι 191 χρόνια μετά μπορεί και να τον είχαμε ξεχάσει.... Γι' άλλη Ελλάδα πολέμησαν εκείνοι,  άλλη Ελλάδα ζήσαμε και ζούμε... όταν μάθουμε για ποια Ελλάδα μας μιλούν και κυρίως ποια Ελλάδα θέλουμε τα πράγματα μπορεί να γίνουν και καλύτερα. Χρόνια πολλά!!

Περιμένω τα σχόλια σας από κάτω και τα μηνύματα σας στο ο[email protected]. Pαντεβού την άλλη Παρασκευή πάντα με άποψη!!

http://tvnea.blogspot.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ