2012-11-22 01:32:57
Φωτογραφία για ΜΑΝΩΛΑΣ : ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ EUROPA, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Τη πίστη πως ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα για μια καλή παρουσία στο Europa League και μάλιστα, καλύτερη από την περσινή εξέφρασε ο Κώστας Μανωλάς με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Σάλκε.

«Στο πρώτο ημίχρονο δε νομίζω ότι η Σάλκε ήταν ανώτερη από εμάς. Στο δεύτερο όμως ήταν, αν και εμείς είχαμε στο 0-0 δύο ευκαιρίες με τις παράλληλες σέντρες», σχολίασε αρχικά.

Και παραδέχθηκε συνολικά: «Μπορεί η Σάλκε να μην είχε κλασική ευκαιρία, αλλά είχε δοκάρι και άλλες φάσεις. Εμείς είχαμε 3-4 ευκαιρίες, αλλά η Σάλκε ήταν ανώτερη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Εβαλε ένα γκολ, που μπορώ να πω ότι ήταν τυχερό και χάσαμε».

Για τη δική του καλή παρουσία είπε: «Δεν έχει σημασία ποιος είναι καλός και ποιος όχι, αλλά το τι κάνει η ομάδα. Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω. Πλέον έχουμε μπροστά μας το Europa League, που δεν είναι αμελητέα διοργάνωση για καμία ομάδα. Με όποιον και να κληρωθούμε, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα τα καταφέρουμε».

Για την 3η θέση και αν είναι άξια για τον Ολυμπιακό: «Ναι, άξια είμαστε στην τρίτη θέση καθώς νικήσαμε και στα δύο ματς τη Μονπελιέ. Μας περιμένει το Europa, αλλά πρώτα έχουμε τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Θέλουμε τη νίκη ώστε να έχουμε απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Να νικήσουμε την Κυριακή και τα άλλα θα τα δούμε στη συνέχεια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ