2012-03-23 20:00:14
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :NA ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΤΑΖ
Κοινή δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και της Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας κας Όλγας Κεφαλογιάννη, αναφορικά με την κρουαζιέρα:

«Η σημασία και τα οφέλη της κρουαζιέρας είναι δεδομένα, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη συγκυρία, και πραγματικά είναι άξιον απορίας πως δυόμισι χρόνια μετά συζητούμε ακόμη για το αυτονόητο.

Είναι επιτέλους καιρός να προχωρήσει η πλήρης άρση του καμποτάζ. Να διεκδικήσει η Ελλάδα το κομμάτι που της αναλογεί. Μέσα από μέτρα και όχι ημίμετρα. Μέσα από ουσιαστική πολιτική και όχι μικροπολιτική.

Προς αυτή την κατεύθυνση η Νέα Δημοκρατία «βάζει πλάτη» σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία, αλλά δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για το ότι εξαφανίστηκε “ως δια μαγείας” από το σχετικό νομοσχέδιο ο θαλάσσιος τουρισμός.

Τελικά θέλουμε ή δεν θέλουμε τα έσοδα συνολικά του τομέα του θαλάσσιου τουρισμού; Πως είναι δυνατό –ακόμη και σήμερα- να απαξιώνεται με αυτόν τον τρόπο και να μην κατανοούν κάποιοι το ότι είναι αλληλένδετα πεδία;». Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ