2012-11-24 10:34:19
Φωτογραφία για Συνεχίζονται τα δωράκια από το κρατικό κορβανά
Μπορεί οι Έλληνες να στενάζουν κάτω από τα μισθολογικά και φορολογικά μέτρα που τους επιβάλλονται όμως τα δωράκια σε ημέτερους από τον κρατικό κορβανά συνεχίζονται Διαβάσαμε λοιπόν στο kalami.net το παρακάτω δημοσίευμα το οποίο δημοσίευμα στηρίζεται και με τις ανάλογες αποφάσεις. Γράφει λοιπόν  η συγκεκριμένη ιστοσελίδα:  

Οι λαμογιές'' με ''ξέπλυμα χρήματος'' προς διάφορες ''καταστάσεις'', συνεχίζονται κανονικά μέσω της βρώμικης Γεν. Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (υπουργείο Εξωτερικών).

Σε ότι αφορά το θέατρο γιά παραστάσεις στην Γερμανία, αυτές γίνονται με ή χωρίς εισιτήριο εισόδου; Σε ότι αφορά το ''Ινστιτούτο Κ. Καραμανλή'', που χρηματοδοτήθηκε από την διεύθυνση... Αμερικής της ΓΓΑΕ, γιά την ''λειτουργία διαδικτυακού παρατηρητηρίου και ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την ανάδειξη των θέσεων της Ελληνικής Ομογένειας'', στην ιστοσελίδα του ΔΕΝ υπάρχει ούτε η λέξη... Ομογένεια. Δηλαδή, μιλάμε γιά ΑΠΑΤΗ."

Η άποψή μας  είναι ότι ακόμα και σήμερα...

(σε μικρότερη βέβαια κλίμακα λόγω ...κρίσης) κάποιοι  επιτήδειοι πολιτικοί διακινούν κρατικό χρήμα  με στόχο την πολιτική τους επιβίωση όμως με αυτό το τρόπο δείχνουν  και τα δόντια τους ενόψει των δις που θα έρθουν για το πως εννοούν την ανάπτυξη της χώρας μας".  Αιδώς Αργείοι...
online-pressblog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
e-Επιλογές της 23/11/2012
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
e-Επιλογές της 23/11/2012
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ