2012-03-23 22:43:06
Φωτογραφία για Αμφιβολίες από Κομισιόν για τα ταξί
Επιφυλάξεις για το νομοσχέδιο του Μάκη Βορίδη για την απελευθέρωση των ταξί εξέφρασε ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Ολι Ρεν Αμαντέου Αλταφάζ. Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφων, ο Αμαντέου Αλταφάζ ανέφερε όλο νόημα ότι η Ελλάδα πάει σε εκλογές. "Στην Ελλάδα πηγαίνουν σε εκλογές, απλά το υπενθυμίζω", σημείωσε ο κοινοτικός αξιωματούχος για τη μετωπική σύγκρουση Ραγκούση - Βορίδη αναφορικά με την απελευθέρωση του επαγγέλματος και τη θέση της Κομισιόν.

Επισήμανε ότι δεν γνωρίζει καλά το ζήτημα και πως θα προβεί σε πιο επισταμένη απάντηση αφότου συνεννοηθεί με άλλους κοινοτικούς αξιωματούχους που γνωρίζουν καλύτερο το θέμα. Ο τέως υπουργός Μεταφορών Γιάννης Ραγκούσης, που διαφώνησε στο υπουργικό Συμβούλιο και δήλωσε ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει τις ρυθμίσεις του Μάκη Βορίδη, σχολιάζοντας την εξέλιξη στο θέμα των ταξί, ανέφερε ότι εφόσον αυτά ισχύουν στο ακέραιο επιβεβαιώνεται η άποψη ότι δεν θα έπρεπε να εγκριθεί ένα τέτοιο νομοσχέδιο.

"Θα υπάρξει επίσημη απάντηση όταν θα με ενημερώσει επίσημα η Κομισιόν για το νομοσχέδιο", απάντησε από την πλευρά του ο Μάκης Βορίδης. TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ