2012-03-23 23:01:57
Φωτογραφία για Γ.ΔΩΝΗΣ: Κάθε παιχνίδι που έρχεται είναι πολύ σημαντικό
Στην κατάσταση που βρισκόταν ο Ατρόμητος τις δύο προηγούμενες χρονιές βρίσκεται φέτος η Ξάνθη σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη.

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου μίλησε στο σάιτ των «κυανόλευκων» ενόψει της αυριανής μάχης με τους Ακρίτες για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος (17.15).

«Κάθε παιχνίδι που έρχεται είναι πολύ σημαντικό για να πετύχουμε τον στόχο της συμμετοχής μας στα πλέι-οφ. Με το αυριανό ματς κλείνουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και παράλληλα να δείξουμε ψυχικά αποθέματα.

Για τη Ξάνθη εκτιμώ ότι πολλές φορές ο βαθμολογικός πίνακας δεν δείχνει την αλήθεια. Κατά τη γνώμη μου την συγκρίνω με τον περσινό και τον προπέρσινο Ατρόμητο που είχε παρουσιάσει δείγματα σπουδαίου ποδοσφαίρου αλλά δεν αντικατοπτριζόταν στη βαθμολογία.

Ξέρουμε ότι θα είναι λοιπόν ένα πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Είναι όμως μέσα στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας και πρέπει να βρούμε τον τρόπο εκείνο για να κατακτήσουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».


Στα αγωνιστικά, από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τραυματίας Ζουέλα, που υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες.

Η αποστολή του Ατρομήτου αποτελείται από τους:

Ιτάνζ, Ράντμαν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τόμας, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος, Γιαννούλης, Μπρίτο, Οικονόμου
sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ