2012-03-24 01:32:04
Φωτογραφία για Αθώωση για την δολοφονία 30χρονου στην Μακρυνεία
Αθώος κρίθηκε σήμερα, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αγρινίου ο 30χρονος ιδιοκτήτης μπαρ από τις Παπαδάτες Μακρυνείας, που κατηγορούνταν για τον θάνατο Αλβανού... έξω από μπαρ τον Δεκέμβριο του 2010. Δεν έλειψε η ένταση.

Στα δικαστήρια του Αγρινίου, από προχθές υπήρχε σημαντική αστυνομική δύναμη, αφού υπήρχε έντονη παρουσία Αλβανών, συγγενών και φίλων του θύματος. Μάλιστα σήμερα με το άκουσμα της είδησης της αθώωσης του κατηγορουμένου, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, δεν έλειψε και ή ένταση, χωρίς όμως να προκληθούν επεισόδια.

Ο 30χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης μπαρ στην Μακρυνεία, είχε εμπλακεί σε συμπλοκή μαζί με το θύμα, έναν θειο του και έναν Αλβανό ακόμη, μετά από παρεξήγηση μέσα στο μπαρ το ξημέρωμα της 19ης Δεκεμβρίου του 2010 και ο επίσης 30χρονος Αλβανός είχε δεχτεί χτύπημα με μαχαίρι, μεταξύ πλάτης και αυχένα και είχε πεθάνει από αιμορραγία, παρά το γεγονός ότι το τραύμα του δεν ήταν βαθύ, αλλά μόλις δυο εκατοστών.


Τελικά, μετά τις συλλήψεις των τριών ατόμων για την συμπλοκή, ο 30χρονος ιδιοκτήτης κατηγορήθηκε για την δολοφονία, προφυλακίστηκε και τελικά αθωώθηκε σήμερα από το Δικαστήριο στο Αγρίνιο, με ψήφους 4 – 3.

Εξαιτίας της παρουσίας πολλών συγγενών και φίλων του θύματος στα δικαστήρια, ο 30χρονος φυγαδεύτηκε από το πίσω μέρος των δικαστηρίων.

Στο ίδιο μπαρ εργάζονταν και μια 25χρονη Ελληνίδα, που τον Ιανουάριο του 2010 ο Αλβανός φίλος της την είχε δολοφονήσει και εγκαταλείψει σε ερημική τοποθεσία, κοντά στο Λιγοβίτσι, μετά από καυγά.agriniopress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παύλος καρφώνει Ανδρέα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παύλος "καρφώνει" Ανδρέα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ