2012-11-27 13:52:09
Φωτογραφία για gre-sports.com : Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΒΡΗΚΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ!
Στην αγαπημένη συνήθεια του Ράφικ Τζιμπούρ, να βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα αναφέρονται ξένες ιστοσελίδες, που αποθεώνουν τον «τρομοκράτη» του Θρύλου.

Ο Τζιμπούρ, ο οποίος επανήλθε στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ έδωσε συνέχεια στον... εκτελεστικό του οίστρο, αφού με σουτ - οβίδα στο 27ό λεπτό, έβαλε μπροστά στο σκορ τους ερυθρόλευκους πετυχαίνοντας το ένατο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Για τον Αλγερινό επιθετικό του Ολυμπιακού, που προηγείται σταθερά στον πίνακα των σκόρερ της φετινής Super League κάνουν εκτενή αναφορά ξένες ιστοσελίδες πλέκοντάς του το εγκώμιο!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «gre-sports.com», η οποία αναφέρεται εκτενώς στο νέο ...τρομοκρατικό χτύπημα του Τζιμπούρ:

«Ο Τζιμπούρ βρήκε τις συνήθειές του», είναι ο τίτλος, με το κείμενο να συνεχίζει.

«Έναν μήνα ήταν εκτός από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Στην επιστροφή του στους βασικούς 11, ο Ράφικ Τζιμπούρ σκόραρε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ. Ήταν το ένατο γκολ του σε οκτώ ματς, αφού έκανε ένα πολύ ωραίο βολέ, που έστειλε πρώτα την μπάλα στο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Ο γεννημένος στην Γκρενόμπλ παίκτης, είναι στην κορυφή των σκόρερ μετά από 12 αγωνιστικές. Ο Ολυμπιακός είναι επίσης πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ