2012-03-24 06:23:04
Φωτογραφία για Κάλεσμα της Nokia στο κοινό για διαγωνισμό ringtone
Η ομάδα σχεδιασμού ήχου της Nokia προσκαλεί τους φίλους της Nokia σε ένα διαγωνισμό, δίνοντας τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν ringtones που αντανακλούν την τοπική μουσική κουλτούρα και στυλ.

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι τις 17 Απριλίου, και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 24 Απριλίου.

Η Nokia έχει ήδη μία μακρά ιστορία δημιουργίας τοπικών ringtones που αντανακλούν διαφορετική μουσική από όλο τον κόσμο – αλλά τώρα ο κόσμος μπορεί να δοκιμάσει και μόνος του.

Υπάρχουν πέντε ξεχωριστοί διαγωνισμοί που θα διαρκέσουν τέσσερις εβδομάδες για την Κίνα, την Ινδία, τη Λατινική Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και τον Ειρηνικό, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική - με ένα χρηματικό έπαθλο συνολικού ύψους άνω των 37.000 δολαρίων. Επιπλέον, ο διαγωνισμός παρέχει στους συμμετέχοντες τη μοναδική ευκαιρία να μεταφερθεί η δουλειά τους σε εκατομμύρια συσκευές της Nokia.

Η ομάδα σχεδιασμού ήχου της Nokia θα ακούσει όλες τις συμμετοχές και θα κάνει μία τελική επιλογή από πέντε ringtones για κάθε περιοχή. Ο καθένας μπορεί να βαθμολογήσει το περιεχόμενο κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, βοηθώντας έτσι να γίνει η επιλογή.

Οι νικητές θα πάρουν χρηματικό έπαθλο από 1.500 δολάρια ο καθένας και οι μελωδίες τους θα συνυπάρξουν με τα υπάρχοντα Nokia ringtones στις περιοχές για τις οποίες δημιουργήθηκαν.

Υπάρχουν πέντε ξεχωριστοί διαγωνισμοί, ανάλογα με την περιοχή: Κίνα, Ινδία, Μέση Ανατολή και Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία και Ειρηνικό και Λατινική Αμερική.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
pcnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ