2012-03-24 07:31:03
Φωτογραφία για Ένταση έξω από την Αχαϊκή Τράπεζα
Ένταση επικράτησε χθες το απόγευμα έξω από τα γραφεία της Αχαϊκής Τράπεζας στην Πάτρα κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των μικρομεριδιούχων. Μερίδα των συγκεντρωμένων απέδωσαν ευθύνες στα μέλη της Διοίκησης κατηγορώντας τα ότι τους είχαν αφήσει στο σκοτάδι και δεν τους είχαν γνωστοποιήσει την κατάσταση ως έχει προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι και να αντιδράσουν κατά βούληση, σύμφωνα με το thebest.gr.

Κάποιοι ισχυρίζονταν ότι έπεσαν θύματα κομπίνας και απειλούσαν ότι οι υπεύθυνοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν. Δεν έλειψαν και τα επεισόδια καθώς ομάδα των εργαζομένων προπηλάκισε τον μικρομέτοχο Π. Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος όταν είδε πως η διοίκηση της τράπεζας δεν ρευστοποιούσε τις μετοχές της κόρης του, προσέφυγε στην Τράπεζα της Ελλάδος, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να αποκαλυφθεί το μεγάλο πρόβλημα της Τράπεζας. Οι συγκεντρωμένοι του πέταξαν μπουκάλια και του απηύθυναν ύβρεις.

Η επίθεση στον κ. Τριανταφυλλόπουλο αποδοκιμάστηκε από τους πολίτες που σχολίαζαν ότι έτσι δεν πρόκειται να βρουν το δίκιο τους, οι μικρομεριδιούχοι.

Παρών στη συγκέντρωση ήταν και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αρσιτεράς Νίκος Τσούκαλης.

«Η συγκέντρωση, είχε ως στόχο τον συντονισμό της δράσης όλων των πολιτών που «εν μία νυκτί», αισθάνονται πως υπήρξαν τα θύματα αποφάσεων μεγαλοτραπεζιτών και «ξένων αφεντικών», οι οποίοι θέλησαν να αρπάξουν μία περιουσία που με τις οικονομίες του, ίδρυσε και στήριξε ο πατραϊκός Λαός» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ