2012-11-28 16:49:08
Φωτογραφία για Για ανθρωποκτονία καταδικάστηκε πρώην σταρ του Melrose Place - Κινδυνεύει με φυλάκιση 15 ετών
Ένοχη για ανθρωποκτονιά ενώ οδηγούσε σε κατάσταση μέθης βρέθηκε σήμερα η γνωστή από τις εμφανίσεις της στο τηλεοπτικό Melrose Place, Έιμι Λόκεϊν. Θύμα της η 60χρονη Έλεν Σίμαν, ο χήρος της οποίας έκλαιγε στο δικαστήριο κατά την ανακοίνωση της απόφασης.

Το ατύχημα έλαβε χώρα το 2010 στο New Jersey, όταν η Λόκεϊν (το επίπεδο του αλκοόλ στο αίμα της οποίας ήταν τρεις φορές πάνω από το κανονικό) έπεσε πάνω στο ζευγάρι, σκοτώνοντας την 60χρονη Σίμαν και αφήνοντάς τον σύζυγό της σοβαρά τραυματισμένο.

Εκείνο όμως που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι, όταν την πλησίασε το πλήρωμα του ασθενοφόρου για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, η πάλαι ποτέ σταρ του Melrose Place επέμενε να γελάει υστερικά, να ρωτάει αν θα «της κόψουν κλήση», να τους λέει ότι «φέρονται υπερβολικά» και να υποστηρίζει ότι έχει πιει «4 ποτήρια κρασί και μια μπύρα».

Αυτή την στιγμή η 40χρονη ηθοποιός αναμένει να ακούσει την απόφαση για το πόσο χρόνια θα περάσει στην φυλακή. Καθώς αντιμετωπίζει ποινή 5-10 ετών για την ανθρωποκτονιά και ποινή 3-5 για επίθεση με χρήση κινούμενου οχήματος.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ