2012-11-28 16:49:52
Φωτογραφία για ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΡΔΕΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η Λίβερπουλ ενόψει της παγκόσμιας μέρας κατά του AIDS που είναι την 1η Δεκεμβρίου.

Ο Στίβεν Τζέραρντ και οι συμπαίκτες του σχημάτισαν με κατάλληλη μαζική τοποθέτησή τους το σήμα για τον ιό του HIV με την κόκκινη κορδέλα, φορώντας ενδυμασία της ομάδας που είναι και το χρώμα της. Με αυτόν τον τρόπο οι «κόκκινοι» θέλησαν να δείξουν τη συμπαράστασή τους σε όσους πάσχουν από την ασθένεια, κάνοντας αυτή τη συγκέντρωση στο Μέλγουντ, το προπονητικό κέντρο του ιστορικού σωματείου.

Επίσης το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου η Λίβερπουλ θα ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο του «Ανφιλντ» τη μεγαλύτερη κορδέλα που έγινε ποτέ!

Οι παίκτες της θα ξεδιπλώσουν την κορδέλα μήκους 49 μέτρων στην ανάπαυλα του αγώνα με την Σάουθαμπτον μαζί με μέλη οργανώσεων πρόληψης της ασθένειας.

Ο διευθυντής managing της Λίβερπουλ Ιαν Αϊρ δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι πως σαν σύλλογος υποστηρίζουμε τα άτομα που ζουν με τον ιό του AIDS. Oταν κάποιος φοράει μια κόκκινη κορδέλα επιδεικνύει πως συμμετέχει στον αγώνα καταπολέμησης του HIV και είμαστε περήφανοι που θα χρησιμοποιήσουμε τον αγωνιστικό χώρο του Ανφιλντ ώστε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης».

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ