2012-03-24 09:00:09
Φωτογραφία για Η απειλή «Βγενό» και ο... τυφώνας Θανάσης!
Χαμός έγινε εντός του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού με τον Ανδρέα Βγενόπουλο να απειλεί με δικαστήρια αν ξοδευτεί τώρα τα 1,7 εκατ., τον Λεωνίδα Πολέμη να τα «ακούει» για το δάνειο από τους Κωνσταντίνου και Θανάση, ο οποίος απορούσε γιατί απουσίαζε ο Τζίγκερ!

Ο Mr.MIG είχε τονίσει μέσω επιστολής στον Δημήτρη Γόντικα πως αν αλλάξουν τα δεδομένα στο Δ.Σ. να μην χρησιμοποιηθούν τα χρήματα που έδωσε για την ΑΜΚ και μετά τις παραιτήσεις και την διάλυση του Συμβουλίου, ο «Βγενό» ενημερώθηκε από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ πως τα χρήματα δεν μπορούν να επιστραφούν.

Τότε ο Βγενόπουλος, σε ανοιχτή ακρόαση, ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί δικαστικά αν τα χρήματα που κατέθεσε δεν υπάρχουν και ότι θα είναι και πάλι... ενεργά μόλις δημιουργηθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Γόντικας: «Καλέσαμε σχετικά με την επιστολή. Υπάρχει ένα νομικό θέμα. Από τη στιγμή, που τα λεφτά είναι για ΑΜΚ, δεν μπορούν να επιστραφούν».


Βγενόπουλος: «Δημήτρα, από την Δευτέρα με την επιστολή που σου έστειλα σε είχα ενημερώσει, ότι τα χρήματα που έβαλα θέλω να χρησιμοποιηθούν μόνο αν μείνεις εσύ και το υπάρχουν Δ.Σ. Από τη στιγμή που υπάρχουν παραιτήσεις, θέλω τα χρήματα να μη χρησιμοποιηθούν, να επιστραφούν και να δοθούν στο νέο Δ.Σ. Μετά από συνεννόηση δική μου. Αν έχετε ξοδέψει τα χρήματα, τότε αυτό ισοδυναμεί με υπεξαίρεση και θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας».

Γόντικας: «Δεν έχουν ξοδευτεί τα χρήματα. Έχουμε απόθεμα στο ταμείο, που το δώσαμε στους παίκτες και αυτά τα χρήματα προοριζόντουσαν για τον φόρο και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις. Άρα δεν υπάρχει θέμα».

«Φοβάστε μη τα χάσετε;»

Ένταση στο Διοικητικό Συμβούλιο υπήρξε και όταν συζητήθηκε το θέμα με την πρόθεση του Αδαμάντιου Πολέμη να μη βάλει τα χρήματα που είχε υποσχεθεί, με αποτέλεσμα να ο Λεωνίδας Πολέμης να τα... ακούσειςαπό τους Θανάση Γιαννακόπουλο, Μίμη Δομάζο και Βασίλη Κωνσταντίνου.

Λεωνίδας Πολέμης: «Μετά και όσα έχουν γίνει με τις παρατηρήσεις, αλλά και τα επεισόδια στο ντέρμπι αποσύρουμε το δάνειο των 750.000 ευρώ».

Βασίλης Κωνσταντίνου: «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά που λες. Το 1963 όταν ακόμα ήσουν αγέννητος, γκρεμίστηκε η Λεωφόρος. Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε, αλλά μετά αναγεννήθηκε. Τι πάει να πει λέω και ξελέω. Φοβάσαι μη δεν σου δώσει τα λεφτά πίσω ο Παναθηναϊκός;».

Λ. Πολέμης: «Δεν τα εγκρίνατε στο προηγούμενο Δ.Σ. Δεν πήρατε απόφαση».

Β. Κωνσταντίνου: «Δεν τα λες καλά. Εσείς δεν ήσασταν νομικά εντάξει και για αυτό δεν έγινε η τυπική έγκριση».

Μίμης Δομάζος: «Λόγια, βγάζατε φωτογραφίες, λέγατε ότι θα βάλετε λεφτά και τα παίρνετε πίσω»

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Τι δάνειο; Ή βάζετε ή δεν βάζετε. Και την άλλη φορά τα πήρατε πίσω, ενώ εμάς δεν μας τα έδωσαν»

«Σπόντα» Θανάση για Τζίγκερ

Παράλληλα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ρωτούσε γιατί δεν έχει δώσει το «παρών» ο Τζίγκερ και να ακολουθεί ο διάλογος με τον Ελευθεράκη.

Θ.Γ. :«Έχω βάλει λεφτά και είμαι εδώ. Δεν φεύγω, όπως κάνουν άλλοι, ούτε παίρνω πίσω τα λεφτά μου. Και ο μεγαλομέτοχος που είναι;»

Κ.Ελ. :«Όταν έβαζε τα λεφτά του ο Βαρδινογιάννης ήταν καλά; Μην ξεχνάμε την προσφορά»

Θ.Γ. :«Ο Βαρδινογιάννης τα λεφτά του τα έβαζε στην επιχείρησή του. Ήταν υποχρεωμένος να το κάνει και το έκανε».

Τα... έψαλαν και στον Τζήμα

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν μπορούσαν να μη σχολιάσουν τις παραιτήσεις και την τοποθέτηση του Τζήμα που είπε ότι ντρέπεται για την ομάδα.

Τζήμας: «Ντρέπομαι που είμαι Παναθηναϊκός. Αυτά που έζησαν τα παιδιά μας την Κυριακή είναι απίστευτα».

Θ.Γ. :«Ποιος είσαι εσύ ρε που ντρέπεσαι; Τι έχεις προσφέρει στην ομάδα; Εμείς έχουμε ματώσει και είμαστε εδώ. Δεν την κοπανάμε σαν τα ποντίκια».

Β.Κ. :«Τι έχεις κάνει εσύ για τον Παναθηναϊκό και λες ότι ντρέπεσαι;»

Θ.Γ. :«Τόσες παραιτήσεις μαζί, δεν είναι σοβαρά πράγματα. Κάτι τρέχει εδώ»

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ