2012-03-24 10:15:05
Φωτογραφία για Δάκρυσε η Γωγώ για τον γιατρό της
 Δάκρυα και πάλι για τη Γωγώ Φαρμάκη. Η όμορφη ηθοποιός είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του ανθρώπου που της έσωσε τη ζωή.

Η όμορφη ηθοποιός, η οποία σώθηκε από θαύμα και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από την είδηση του χαμού του χειρουργού της Στάθη Τσοχαταρίδη, που έδωσε αγώνα να την κρατήσει στη ζωή.

«Εκείνος μαζί με την ομάδα και τον αγαπημένο μου κύριο Πινιαλίδη μου χάρισαν τη ζωή και ο Θεός ύστερα από λίγο καιρό πήρε τη δική του. Είμαι πραγματικά στεναχωρημένη. Τι να πω; Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του! Κύριε Τσοχαταρίδη, σας ευχαριστώ πολύ για όλα» έγραψε  στον τοίχο της στο Facebook η Γωγώ Φαρμάκη για τον διευθυντή της Β' πτέρυγας του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, αποχαιρετώντας τον με τον δικό της τρόπο. Μάλιστα ανάρτησε στον τοίχο της και φωτογραφίες που είχε με τον γιατρό της από την ημέρα που κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της.


Ο Στάθης Τσοχαταρίδης βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της γλυκιάς ηθοποιού από την ημέρα που τη μετέφεραν αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, έχοντας στο σώμα της τη σφαίρα που δέχτηκε από τον αγαπημένο της αδελφής της. Τότε ο Στάθης Τσοχαταρίδης είχε δηλώσει πολύ συγκινημένος πως θα έκανε τα αδύνατα δυνατά για να σώσει την κοπέλα που αιμορραγούσε, αφού όπως είχε πει χαρακτηριστικά η Γωγώ έπρεπε να μείνει ζωντανή.

Δυστυχώς, η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Λίγους μήνες αφού χάρισε τη ζωή στη Γωγώ, έχασε ο ίδιος τη μάχη και πέθανε από αλλεργικό σοκ.

Η Γωγώ Φαρμάκη, που αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για να κάνει άλλες δύο εγχειρήσεις χαίρει άκρας υγείας, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορεί να χαρεί. Τίποτα δεν είναι ίδιο. Ζει, χαμογελάει, αλλά δεν μπορεί να σφίξει το χέρι του ανθρώπου που εκείνο το βράδυ του Νοεμβρίου της έδωσε οξυγόνο.

Η οικογένεια Φαρμάκη είναι συγκλονισμένη και η ηθοποιός θέλησε με αυτά τα λίγα λόγια να εκφράσει τη συμπαράσταση και τη θλίψη της για αυτό το απρόσμενο και κακό γεγονός που τάραξε για άλλη μια φορά τη ζωή της.

ΠΗΓΗ: espressonews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ