2012-03-24 11:30:12
Φωτογραφία για «Με Αγάπη» όλα θα γίνουν καλύτερα!


Η Μαρί Κυριακού μέσα από την εκπομπή «Με Αγάπη», μας δίνει σημαντικές πληροφορίες για το πώς μπορούμε όλοι μαζί να συμβάλλουμε, ώστε ο κόσμος μας να γίνει καλύτερος.

Ανταλλακτικό εμπόριο H οικονομική κρίση αναγκάζει όλους μας να αναζητήσουμε έξυπνους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Ένας από αυτούς είναι το ανταλλακτικό εμπόριο, που βασίζεται στην ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών αντί χρημάτων. Η Μαρί Κυριακού μας το παρουσιάζει τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στον ΑΝΤ1.Την Τρίτη 27 Μαρτίου η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για το δίκτυο «Μπορούμε». Το δίκτυο αυτό καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό, μέσω του Ιδρύματος «Τράπεζα Τροφίμων». Νηστεία Την Τετάρτη 28 Μαρτίου η Μαρί Κυριακού μας μιλάει για τη θρησκευτική νηστεία, η οποία μπορεί να παρέχει σημαντικά οφέλη στον οργανισμό μας! Ακόμα, μας ενημερώνει για τον σωστό και ισορροπημένο τρόπο διατροφής που πρέπει να ακολουθούμε κατά τη διάρκειά της.

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου η εκπομπή «Με Αγάπη» μας ενημερώνει για τον Σύλλογο Ατόμων με Γενετικά Προβλήματα «Το Μέλλον». Ο συγκεκριμένος Σύλλογος αγωνίζεται, για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον σ’ αυτά τα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ