2012-03-24 12:41:06
Φωτογραφία για Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Πάγκαλος
Στη συνεργασία των δυο μεγάλων κομμάτων αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, στη διετή διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ενώ επέρριψε ευθύνες... στο ΚΚΕ για την πρόσφατη απεργία στα λιμάνια.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στην επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Αναφερόμενος στην ημερομηνία των εκλογών είπε ότι είναι άχαρη η σχετική συζήτηση και ότι η πρωτοβουλία ανήκει στον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Τόνισε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα αποδεικνύουν ότι δεν μπορούν να κυβερνήσουν από κοινού ακόμη κι αν ένα μεγάλο μέρος των αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν είναι προδιαγεγραμμένο», ενώ αναφερόμενος στη διετή διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, παραδέχθηκε ότι δεν έγιναν οι θεσμικές αλλαγές που έπρεπε να γίνουν.

Όπως είπε πρέπει να αναθεωρηθεί η φυσιογνωμία του Κινήματος και να αποκατασταθεί η εσωτερική δημοκρατία, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρξουν οργανωμένες τάσεις με απόψεις.

Για την πρόσφατη απεργία στα λιμάνια επέρριψε ευθύνες στο ΚΚΕ, λέγοντας ότι «σταματάει τα πλοία ενώ τα πληρώματα θέλουν να κάνουν δρομολόγια», ενώ υπογράμμισε ότι «κλείνοντας τα καράβια με ομάδες εγκαθέτων αυξάνουμε τους ανέργους».dealnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
2 στα 2 για τον Hamilton
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
2 στα 2 για τον Hamilton
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ