2012-03-24 12:35:04
Φωτογραφία για Για πρώτη φορά από το 1896, η μπάντα του Δήμου δε θα είναι στην παρέλαση. Αυτός είναι ο Καμίνης
Η φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων είναι ένα μουσικό σύνολο από το 1896 η οποία συμμετέχει ανελλιπώς, καλύπτοντας όλες τις παρελάσεις, καθώς και οποιαδήποτε μεγάλη εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στα όρια του Δήμου Αθηναίων.

Τελικά την θέλουν τη μούτζα τους οι Έλληνες πολιτικοί.

Για πρώτη φορά μετά από 60 σχεδόν χρόνια που δεν γινόταν παρελάσεις λόγω κατοχής, ο “μεγάλος” Αθηναίος Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης και ο οργανισμός πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας του Δήμου Αθηναίων ανακοίνωσαν με δελτίο τύπου (!!!) σε 89 άτομα ότι απαγορεύεται να πάνε στη δουλειά τους.

Συγκεκριμένα, η μπάντα των πνευστών του Δήμου δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την 25 Μαρτίου προκειμένου να υπάρξει “εύρυθμη λειτουργία” όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που έφτασε πριν λίγη ώρα στα χέρια των εργαζομένων.

Αφού η κ.Ψαράκη πρόεδρος του οργανισμού πήγε με το έτσι θέλω στη Γ.Σ των εργαζομένων και ζήτησε την συνδικαλιστική απόφασή τους.

Άκουσον – άκουσον! Να απαγορεύουν το νόμιμο δικαίωμα του κάθε Έλληνα να αντιδράσει σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. Πού είσαι Κολοκοτρώνη και Κανάρη να δείτε για ποιους πολεμήσατε!eglimatikotita.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μειώνεται ο ΦΠΑ στο 20%
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μειώνεται ο ΦΠΑ στο 20%
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ