2012-03-24 14:59:03
Φωτογραφία για Γιώργος Καρατζαφέρης για σύσκεψη πολιτικών αρχηγών την κρίσιμη νύχτα :Εκεί μέσα ήταν χεσμένοι
Στην αποκάλυψη των όσων συζήτησαν το μοιραίο βράδυ της συνδιάσκεψη των πολιτικών αρχηγών αποκάλυψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.Μιλώντας στο Mega, ο πρόεδρος το ΛΑ.ΟΣ, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας βραδιάς στο Μέγαρο Μαξίμου, και ενώ συζητούσαν για την διατήρης των επικουρικών συντάξεων, συμφώνησαν οι πολιτικοί αρχηγοί, και ο Βενιζέλος με τον Παπαδήμο στην διατήρησή τους. Τότε όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο κ Βενιζέλος πήρε το λόγο λέγοντας «να παρακαλέσουμε τον Πολ Τόμσεν να δεχτεί».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του εξανέστη και ήταν η στιγμή που πήρε τις αποφάσεις του να απέχει από την συγκυβέρνηση. «Είμαστε οι πέντε ισχυροί άντρες της Ελλάδας. Δεν μπορεί να ζητάμε την γνώμη του Τόμσεν», ανέφερε ο πρόοδος του ΛΑ.ΟΣ. «Ήταν χεσμένοι, ήταν χεσμένοι», κατήγγειλε για τους πολιτικούς αρχηγούς και τον αντιπρόεδρο ευάγγελο Βενιζέλο. Μέχρι και για πάμπερς έκανε λόγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης που βλέπει τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις να θέλουν το κόμμα του να βρίσκεται στο όριο για την Βουλή. Με οξύ και απαξιωτικό ύφος έκανε λόγο για κότες που αποφάσισαν για μας.

Προβλέπεται σκληρή προεκλογική περίοδος, καθώς στο ίδιο τραπέζι της πρωινής εκπομπής του Mega, έπεσαν και χοντρά στοιχήματα για την είσοδο ή μη του κ. Καρατζαφέρη στην βουλήbriefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ