2012-03-24 15:32:52
Φωτογραφία για Δεν βλέπει λύση στο ζήτημα της ονομασίας
Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι μέχρι τη Σύνοδο... Κορυφής του ΝΑΤΟ, που θα διεξαχθεί το Μάιο στο Σικάγο, θα μπορούσε να βρεθεί λύση στην εκκρεμότητα της ονομασίας, εκτίμησε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι.

Παράλληλα ,σημείωσε ότι στην ημερήσια διάταξη της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο δεν θα τεθεί ζήτημα διεύρυνσης της Συμμαχίας.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Ελλάδα θα επιδείξει σύντομα βούληση να βρεθεί γρήγορα λύση στο πρόβλημα με το όνομα, ούτε πάλι υπάρχουν ενδείξεις ότι θα αλλάξει κάτι αναφορικά με τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ (στο Σικάγο). Αυτή τη στιγμή δεν συμπεριλαμβανόμαστε στην ημερήσια διάταξη (σ.σ της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ), δηλαδή ζητήματα διεύρυνσης δεν συμπεριλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα ότι αυτό θα αλλάξει» δήλωσε ο κ. Γκρούεφσκι σε συνέντευξη του στον ιδιωτικό φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων «Σίτελ» (Sitel).

Σημείωσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες πως θα συμβεί κάτι το χρονικό διάστημα, μέχρι τη διεξαγωγή των ελληνικών εκλογών.

«Εάν υπάρξει κάποιο μήνυμα εκ μέρους της Ελλάδας ότι επιθυμεί διαπραγματεύσεις, εμείς είμαστε απόλυτα έτοιμοι να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις και να καταλήξουμε πιο γρήγορα σε κάποια λύση, η οποία θα ήταν αποδεκτή και γι΄ αυτούς και για τους πολίτες της Δημοκρατίας της Μακεδονίας» πρόσθεσε ο κ. Γκρούεφσκι. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγνώριστος ο Hugh Jackman
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αγνώριστος ο Hugh Jackman
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ