2012-03-24 15:34:50
Φωτογραφία για «Μεγάλη χώρα η Τουρκία» ΚΑΙ ΟΧΙ… ΜΠΟΥΤΙΚ!
Λιάνα Μυστακίδου

Ο απόηχος για το θάνατο των 12 Τούρκων στρατιωτών στο Αφγανιστάν συνεχίζεται. Αμείλικτο το ερώτημα «τι δουλειά έχουμε στο Αφγανιστάν». Ο κ. Ερντογάν έσπευσε να δώσει την δική του απάντηση: «Μια μεγάλη χώρα έχει υποχρεώσεις και η Τουρκία είναι μεγάλη χώρα δεν είναι μπουτίκ». Ο Bulent Esinoglu δίνει αποστομωτική απάντηση στον κ. Ερντογάν:

«Πολλοί αναρωτιούνται τι δουλειά έχουμε στο Αφγανιστάν. Την απάντηση μας την έδωσε ο συν-πρόεδρος του σχεδίου της Μεγάλης Μέσης Ανατολής. «Οι μεγάλες χώρες έχουν υποχρεώσεις». Έχει δίκαιο.  Αυτοί που λογοδοτούν στις ΗΠΑ έχουν ευθύνες. Γιατί το σχέδιο της Μεγάλης Μέσης Ανατολής είναι Αμερικάνικο. Εάν μετέχετε σε αυτό το σχέδιο έχετε υποχρεώσεις και ευθύνες για την εφαρμογή του. Μεγάλο κράτος είναι αυτό που σηκώνει το ανάστημα του στον ιμπεριαλισμό. Το μεγάλο κράτος αποφασίζει μόνο του, ανεξάρτητα και δεν ζητάει τη γνώμη των άλλων. Εάν είμαστε μεγάλη χώρα γιατί δεν έχουμε στρατιωτική βάση στις ΗΠΑ;


Μιλάμε για μια μεγάλη χώρα που δεν μπορεί να μπει μέσα στην αντιπυραυλική Βάση του Kurecik  στη Μαλάτεια. Και βέβαια έχουμε υποχρεώσεις στο Κurecik και στο Ιντζιρλίκ. Να υπηρετούμε τους Αμερικανούς αξιωματικούς!

Η Αμερική όταν μας χρησιμοποιεί ξέρει να μας καλοπιάνει. Η εξάρτησή μας από τις ΗΠΑ συνεχώς αυξάνεται. Γινόμαστε μεγάλη χώρα.

Υπήρχαν ορισμένες τακτικές που χρησιμοποιούσαν για να χειραγωγούν τους σουλτάνους την εποχή των Οθωμανών, όπως για παράδειγμα  ότι ο καγκελάριος της Γερμανίας ήταν Μουσουλμάνος ή ο τάδε υπουργός της Αγγλίας ήταν Τούρκος. Χρησιμοποιούσαν τους σουλτάνους με ψεύτικα όνειρα.

Οι συμμαχίες είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από την  παράδοση και την υπακοή στις εντολές.

Να σας απαριθμήσω μερικά μεγάλα κράτη: Ινδία, Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία, Ιράν.

Η Ιαπωνία, η Γερμανία δεν είναι μεγάλα κράτη είναι μεγάλες οικονομίες. Εξαρτώνται από τις ΗΠΑ σε πολλούς τομείς.

Το μέγεθος μιας χώρας μετράται με την δύναμη της αντίστασης της. Το Ιράν που αντιστέκεται είναι μεγάλη χώρα. Η Τουρκία του Κεμάλ ήταν μεγάλη χώρα , γιατί κατάφερε να επιβιώσει ενάντια στον ιμπεριαλισμό».

Ο κ. Esinoglu  μας θύμισε κάτι από τα παλιά. Οι ΗΠΑ έκαναν μια στρατιωτική άσκηση στη Νεβάδα μεταξύ 24/7/2002-15/8/2002, η οποία στοίχισε 250 εκατ.$. Μετά την ολοκλήρωση της άσκησης το Associated Press έγραψε ότι η άσκηση αφορούσε το σχέδιο κατάληψης της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης στην Τουρκία θα συμβεί σεισμός το 2020 και θα προκληθεί πολιτικό χάος. Τότε ο Στρατός θα επέμβει και θα καταλάβει την εξουσία.  Το ερώτημα είναι πώς μπορεί να προβλεφθεί σεισμός  και πολιτική κρίση που θα συμβούν 18 χρόνια μετά. Την απάντηση μας τη δίνει το High Frequency Active Aura oral  Research Program (H.A.A.R.P). Με έδρα τη Βάση Gakona  στην Αλάσκα εξυφαίνονται  μακρόπνοα σχέδια για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Επιστήμονες μελετούν την Ιονόσφαιρα και εξετάζουν τις δυνατότητες ελέγχου της. Όλα αυτά, φυσικά για το καλό της ανθρωπότητας!

Άραγε τι σχέδια κάνουν για την Ελλάδα μας; Μήπως επιθυμούν την εξαφάνιση των Ελλήνων από τον πλανήτη ; Γιατί πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η ¨γενοκτονία¨ που κάνουν στο λαό μας; Με μισθούς πείνας πως θα κάνουν παιδιά τα νερά ζευγάρια; Το σχέδιο για μας είναι αναμφισβήτητα η εξόντωση του ελληνικού γένους και όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός της Ζακύνθου http://www.elzoni.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η στρατηγική του Β.Βενιζέλου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η στρατηγική του Β.Βενιζέλου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ