2012-12-03 05:46:02
Φωτογραφία για Ελληνοκύπριος καταζητείται στον Καναδά για σεξουαλικά αδικήματα κάτα ανήλικων αγοριών
Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία του Καναδά για την άμεση σύλληψη ενός ελληνοκύπριου ο οποίος καταζητείται από τον Οκτώβριο….

Σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy η αστυνομία του Καναδά κάνει έκκληση για βοήθεια στη σύλληψη ενός 51χρονου ελληνοκύπριου μετανάστη ο οποίος φέρεται να είναι μπλεγμένος με σεξουαλικά αδικήματα εις βάρος ανήλικων αγοριών.

Ο ύποπτος ελληνοκύπριος Μ.Α. ο οποίος όπως αποκαλύπτει η αστυνομική ανακοίνωση κυκλοφορεί με ψευδώνυμο αντιμετωπίζει ήδη δύο καναδικά εντάλματα από τον Μάιο στα οποία και δεν συμμορφώθηκε.

Παρά τις προσπάθειες προς εντοπισμό του πλέον η αστυνομική διεύθυνση του Καναδά πιστεύει πως πιθανότητα να έχει εγκαταλείψει τα σύνορα ενώ η ανακοίνωση που εξέδωσαν τον αναφέρουν ως «Μεσογειακό αρσενικό» και δίνουν και χαρακτηριστικά του.

Πρόκειται για άνδρα ύψους 1 85 με καστανά μαλλιά και μάτια ενώ ζυγίζει γύρω στα 100 kg.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της αστυνομίας ο ελληνοκύπριος Μ.Α έχει αρκετές ελιές στο πρόσωπο του ενώ δίνουν και μάρκα και αριθμό του αυτοκινήτου του με σκοπό αν κάποιος τον δει ή τον αναγνωρίσει να επικοινωνήσει αμέσως με συγκεκριμένο νούμερο των Καναδικών Αρχών.

lemesospress.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ