2012-03-24 16:01:04
Φωτογραφία για Παιχνίδι γίνεται το παρκάρισμα με την εφαρμογή Parking Defenders!
Το Parking Defenders είναι ένα καινοτόμο mobile application που λειτουργεί σε smartphones με λειτουργικό Android, iOS και Windows Phone και στόχο έχει να... μετατρέψει τον εφιάλτη του parking στις μεγαλουπόλεις σε παιχνίδι!

Πως λειτουργεί το Parking Defenders;

Μέσω του Parking Defenders ο χρήστης μπορεί είτε να προσφέρει τη θέση πάρκινγκ του στους υπόλοιπους χρήστες (οπότε έχει το ρόλο του Defender), είτε να βρεί ο ίδιος πάρκινγκ ζητώντας τη θέση που προσφέρει κάποιος άλλος χρήστης (οπότε έχει το ρόλο του Seeker). Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση, ακόμη και για όσους από εσάς δεν είστε εξαρτημένοι από ένα smartphone!

Γιατί το log in στην εφαρμογή γίνεται μέσω του Facebook ή του Twitter;

Καταρχήν γιατί είναι πιο εύκολο και σύντομο για τους χρήστες (οι οποίοι μας το επιβεβαιώνουν). Επιπλέον, επειδή το Defenders θέλει να προστατέψει τους χρήστες του από εκείνους που δε χρησιμοποιούν την εφαρμογή για το σκοπό που φτιάχτηκε. Τέλος, οι όποιοι διαφωνούντες ας κάνουν λιγάκι υπομονή! Στα άμεσα σχεδιά μας είναι να υπάρχει και η επιλογή του ξεχωριστού log in για την εφαρμογή και μόνο.


Γιατί να κάνει κάποιος offer τη θέση του;

Γιατί οι μεγάλοι φιλόσοφοι λένε ότι στη ζωή για να πάρεις κάτι πρέπει να πρώτα να δώσεις!! Στο Parking Defenders το να προσφέρεις τη θέση σου σε κάποιον άλλο χρήστη σου δίνει τους πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις όταν χρειαστείς εσύ μια θέση πάρκινγκ. Και αν δανειζόμασταν ποδοσφαιρικούς όρους θα λέγαμε ότι ένα offer είναι σαν τη σέντρα που ξεκινάει το παιχνίδι!

Όταν κάνω ένα offer οι υπόλοιποι χρήστες βλέπουν ποιος είμαι και που έχω παρκάρει;

Όχι! Οι υπόλοιποι χρήστες βλέπουν ότι ένας Defender προσφέρει μια θέση παρκινγκ σε μια ευρύτερη περιοχή που καλύπτει λίγα οικοδομικά τετράγωνα και σε πόση ώρα πρόκειται να αφήσει τη θέση ελεύθερη. Ο μοναδικός χρήστης που βλέπει ποιος είσαι και που ακριβώς έχεις πάρκαρει είναι ο seeker που εσύ θα επιλέξεις να προσφέρεις τη θέση σου.

Θα πρέπει να περιμένω τον seeker για να φύγω από τη θέση πάρκινγκ μου;

Για να πάρεις τους πόντους που αντιστοιχούν σε κάθε ολοκληρωμένο offer θα πρέπει απλά να φύγεις από τη θέση σου όταν έχει περάσει το χρονικό διάστημα στο οποίο δήλωσες ότι θα ξεπαρκάρεις. Και μην αγχώνεσαι, το χρόνο τον μετράει αντίστροφα η εφαρμογή από τη στυιγμή που κάνεις το offer. Τώρα αν είσαι super ευγενής και περιμένεις τον seeker θα ανταμειφθείς πρόσθετα γιατί μάλλον θα σου κάνει super rating!

Όταν κάνω request για μια θέση πάρκινγκ, ποια στοιχεία μου βλέπει ο Defender;

Ο Defender βλέπει τη φωτογραφία του προφίλ σου, το όνομα και το αρχικό γράμμα του επιθέτου σου (πχ Vassilis L.), το rating που έχεις σαν χρήστης της εφαρμογής και φυσικά σε τι απόσταση είσαι τη στιγμή που κάνεις το request. Εφόσον σου προσφέρει τη θέση πάρκινγκ του μαθαίνει και τη δική σου ακριβή θέση και λίγο πριν φτάσεις στο σημείο που πρόκειται να παρκάρεις του αποκαλύπτεται τι αυτοκίνητο oδηγείς (για να γνωρίζει ποιον περιμένει!).

Πάρκαρα. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Στο Parking Defenders πιστεύουμε πολύ στο Fair Play και θέλουμε οι χρήστες που χρησιμοποιούν σωστά την εφαρμογή να ανταμείβονται. Γι αυτό καλό είναι αφού παρκάρεις να μην ξεχάσεις να αξιολογήσεις τον Defender. Αν έφυγε στο σωστό χρόνο, αν περιμένε στη θέση του μέχρι να σε δει, αν σου χαμογέλασε, αξιολόγησε τον θετικά και θα τον βοήθησεις να πάρει την επόμενη θέση που θα ζητήσει! Το αξίζει, έτσι;

Γιατί να γίνω Defender;

Επιχειρήματα έχουμε πολλά αλλά θα αναφέρουμε το πιο βασικό: Θυμήσου πως ένιωθες την τελευταία φορά που έψαχνες απεγνωσμένα πάρκινγκ ατέλειωτη ώρα ενώ είχες πολύ καλύτερα πράγματα να κάνεις. Γίνε Defender απλά για να μην χρειαστεί να το ξανανιώσεις…e-tek.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ