2012-12-03 17:37:02
Φωτογραφία για Γνωρίστε τον κο Χαρούκα Νισιμάτσου!
Ο Κος Νισιμάτσου είναι ο Πρόεδρος της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Ιαπωνίας της Japan Airlines η οποία συγκαταλέγεται μέσα στις... 10 μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως με τεράστιους τζίρους κάθε χρόνο.

Ο κύριος αυτός επέλεξε από το 2007 να μειώσει σε τεράστιο βαθμό τις απολαβές του για να μην αναγκαστούν πολλοί από τους υπαλλήλους της εταιρείας του να οδηγηθούν στην απόλυση λόγω της παγκόσμιας κρίσης.

Αυτό όμως δεν σταματά εδώ αφού ο Κος Νισιμάτσου παρά την θέση που κατέχει δεν το παίζει ως δήθεν και παραμένει ένας απλός μετριοπαθής άνθρωπος που θεωρεί τον εαυτό του ίσο ακόμη και με τον πιο απλό υπάλληλο της εταιρείας του. Πηγαίνει κάθε πρωί δουλειά με το λεωφορείο και στέκει κάθε μεσημέρι υπομονετικά στην γραμμή του εστιατόριου της εταιρείας του μέχρι να έρθει η σειρά του για να σερβιριστεί όπως και οι υπόλοιποι υπάλληλοι. Το γραφείο του βρίσκεται σε ανοικτό χώρο ανάμεσα στους υπαλλήλους, και όχι όπως τις περιπτώσεις των ομοβάθμιων του που πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να μπορέσεις να τους συναντήσεις.

Αυτά να βλέπουν όλοι αυτοί που κατέχουν παρόμοιες θέσεις εδώ στις γειτονιές μας και νομίζουν ότι οι πισινοί τους είναι από χρυσό και θα πρέπει να πληρώνονται αντίστοιχους μισθούς και να απολαμβάνουν υπερ-προνόμια!
koukouva.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ