2012-03-24 19:00:05
Φωτογραφία για Πώς να ρυθμίσετε τα δάνεια σας
Είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε ρύθμιση του δανείου σας.

 Στην παρούσα συγκυρία, καμία τράπεζα δεν πρόκειται.... να το αρνηθεί, αν της το ζητήσετε. Ο φόβος των επισφαλειών, είναι ο κυρίαρχος για τις διοικήσεις τους (μαζί με αυτών των …ανακεφαλαιοποιήσεων). Οπότε, η ευκαιρία είναι μπροστά σας.

 Όμως, σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να τρέφετε φρούδες ελπίδες, περνώντας την πόρτα του καταστήματος, ότι υπάρχει ενδεχόμενο να σας διαγραφεί χρέος.Για να γίνει αυτό, η περίπτωση σας θα πρέπει να είναι ακραία, και να έχει προηγηθεί δικαστική απόφαση.Σε διαφορετική περίπτωση, έχετε να ελπίζετε, απλώς, σε καλύτερους όρους.

Που και πάλι, δεν είναι λίγο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό πρακτικά;Μικρότερο επιτόκιο, μεγαλύτερη διάρκεια αποπληρωμής του δανείου και κατ επέκταση μικρότερη δόση.Ήδη, μέχρι σήμερα, έχουν γίνει περί τις 750.000 ρυθμίσεις αυτού του είδους, χωρίς να υπολογίζονται αυτές που ουσιαστικά έχουν επιβληθεί με δικαστική απόφαση.


 Μετά την ρύθμιση, μάλιστα, που εισήγαγε αργά το βράδυ της Πέμπτης το υπουργείο Εργασίας, εκτιμάται ότι οι ρυθμίσεις αυτές θα γίνουν ακόμα περισσότερες.Βεβαίως, αν είστε δημόσιος υπάλληλος κι έχετε πάρει το δάνειο σας από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, τότε έχετε να ελπίζετε σε ακόμα ευνοικότερες προυποθέσεις, για να μην δείτε τον μισθό σας να εξαφανίζετε κάθε πρώτη του μηνός. προσοχή όμως: αν το δάνειο σας είναι από εμπορική τράπεζα, τότε αυτό δεν ισχύει, αλλά μπαίνετε στον γενικότερο κανόνα των δανειοληπτών.

 Βλέπετε οι πιέσεις που έχουν ασκηθεί μέχρι τώρα από την κυβέρνηση, για να επεκταθεί αυτό το καθεστώς και με τις εμπορικές τράπεζες, δεν έχει επιφέρει αποτελέσματα. Δεν αποκλείεται ωστόσο κάτι τέτοιο να γίνει στο ορατό μέλλον… Ksipnistere
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ