2012-12-05 16:34:57
Φωτογραφία για «ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΦΟΥΣΤΕΡ ΓΙΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ!»
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν αυτός που επέμεινε στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Νταβίντ Φουστέρ από τη Βιγιαρεάλ και τελικά ίσως παίξει ρόλο σε πιθανή αποχώρησή του από τους ερυθρόλευκους με προορισμό εκ νέου το Λεβάντε, αλλά αυτή τη φορά στη Βαλένθια Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca» στην τοπική της έκδοση στο Λεβάντε, ο Φουστέρ απασχολεί τον πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν τεχνικό των «νυχτερίδων». Ο Βαλβέρδε θα τον ήθελε στο «Μεστάγια», όμως δεν τον έχει σε πρώτο πλάνο… Δεν είναι, δηλαδή, προτεραιότητα του η απόκτησή του ποδοσφαιριστή από τους ερυθρόλευκους.

Βέβαια, σε ένα μεταγραφικό παζάρι είναι πάντα λεπτές οι ισορροπίες και όλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, επομένως μπορεί ο Φουστέρ να αποτελέσει σε χρόνο dt προτεραιότητα για τον Βάσκο τεχνικό, ο οποίος τον Ιανουάριο θα κάνει κάποιες κινήσεις ή πιο σωστά προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Βαλένθια.


Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Επιπλέον, αν γίνει κίνηση από τη Βαλένθια, θα παίξει, σίγουρα, ρόλο και η γνώμη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος, αναμφισβήτητα, δεν θα έλεγε «όχι» σε ένα άλμα στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Να πάει, δηλαδή, σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του ισπανικού ποδοσφαίρου και να συνεργαστεί, βέβαια, με έναν προπονητή με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, και οι δηλώσεις του την Τρίτη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαλένθια για την πρόσληψη Βαλβέρδε από τις «νυχτερίδες».

«Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον Βαλβέρδε. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και είμαι χαρούμενος που βρήκε μία μεγάλη ομάδα όπως η Βαλένθια», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Marca Valencia", και πρόσθεσε:

«Στον Βαλβέρδε αρέσει το καλό ποδόσφαιρο αλλά και η ομάδα του να πιέζει ψηλά τον αντίπαλο. Είναι σκληρός προπονητής. Δεν αφήνει κανέναν να είναι από πάνω του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ