2012-12-05 18:06:07
Φωτογραφία για ΚΑΡΟΛ : ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Ο Ρόι Κάρολ, δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, με τον Βορειοϊρλανδό τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων να θέλει να φτάσει η ομάδα όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Ο Ρόι Κάρολ, υποστήριξε τα εξής: "Είμαστε απογοητευμένοι που αποκλειστήκαμε από το Champions League αλλά μαζέψαμε 9 βαθμούς με αντιπάλους όπως η Σάλκε και η Άρσεναλ, άρα πρέπει να είμαστε περήφανοι. Ειδικά για απόψε, ήταν σπουδαίο αποτέλεσμα με ανατροπή στο σκορ.

Θέλαμε να νικήσουμε το παιχνίδι παρότι πολλοί πίστευαν ότι δεν είχαμε ενδιαφέρον, θέλουμε να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια ειδικά στην έδρα μας. Βάλαμε αρκετά γκολ στο Champions League. Αργήσαμε να βρούμε ρυθμό φέτος, ξεκινήσαμε αργά, όπως είχε γίνει και πέρσι.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Άρα αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα για το επόμενο Champions League. Πρέπει να κερδίζουμε και τα τρία ματς στην έδρα μας, να παίρνουμε άλλους τρεις βαθμούς εκτός έδρας για να μπορούμε να προχωράμε.

Στο Europa League θα περιμένουμε να δούμε την κλήρωση, θα κοιτάμε τα ματς ξεχωριστά. Είμαστε μια νέα ομάδα με νέο προπονητή, είμαστε όλοι ενωμένοι και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ