2012-12-05 22:44:08
Φωτογραφία για Σοκάρει η ληστεία της Βάρδας - Τι λένε οι φορείς
Για τον πανικό που βίωσαν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στο κέντρο της Βάρδας το πρωί της Δευτέρας μίλησε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της περιοχής Παναγιώτης Χατζής στον Ιόνιον FM. Χαρακτήρισε ως θαύμα το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε θύματα και τόνισε πως ήταν τρομοκρατημένοι και οι συνταξιούχοι που βρίσκονταν στο χώρο από το πρωί για να λάβουν την σύνταξή τους.

Ο κ. Χατζής ανέφερε ότι η ληστεία διήρκησε 3-4 λεπτά, οι δράστες ήταν κατατοπισμένοι στο χώρο και πλήρως εξοπλισμένοι με βαρύ οπλισμό και αλεξίσφαιρα, χαρακτηρίζοντας θρασύτατη την δράση τους, στο κέντρο της πόλης, έξω από το αστυνομικό τμήμα Βάρδας.

«Ανήμπορη απέναντι στο έγκλημα μια απαξιωμένη αστυνομία»

Την απαξίωση της ΕΛ.ΑΣ από την Πολιτεία με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης ανέδειξε η ληστεία στα ΕΛΤΑ της Βάρδας από 5 ένοπλους κουκουλοφόρους που στην προσπάθειά τους να αρπάξουν τον σάκο με τα χρήματα που προορίζονταν για τις πληρωμές συντάξεων, δεν δίστασαν να πυροβολήσουν κατά του τοπικού αστυνομικού τμήματος και των οχημάτων των αστυνομικών.


« Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και δυστυχώς οι αστυνομικοί βρίσκονται εκτεθειμένοι απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα χωρίς να έχουν τα απαραίτητα. Με ληγμένα αλεξίσφαιρα γιλέκα, με περιπολικά χωρίς καύσιμα και με πανάρχαια όπλα δεν αντιμετωπίζεται η αύξηση τη εγκληματικότητας…» - κατήγγειλε μεταξύ άλλων στο Ιόνιον FM ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Ηλίας Παναγούλης.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ