2012-12-06 08:44:15
Φωτογραφία για Ανοιγμα προς όλους προς το Συντακτικο συνεδριο
Την παραδοσιακή συνταγή - μείγμα παλαιών και νέων - ακολούθησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος στη συγκρότηση της Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου. Την ώρα που ολοένα περισσότερα στελέχη εισηγούνται στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να επισπεύσει τις διαδικασίες του συνεδρίου, κοινώς να γίνει στην ώρα του και να μη μετατεθεί για την άνοιξη, ο Βαγγέλης Βενιζέλος αποφάσισε να τους βάλει όλους στο κεντρικό προσυνεδριακό όργανο, προκειμένου να μην ανοίξει νέος κύκλος εσωστρέφειας.

Ετσι, στα όργανα του ΠΑΣΟΚ επιστρέφουν έπειτα από αρκετούς μήνες οι Δημήτρης Ρέππας, Μιχάλης Καρχιμάκης, Παντελής Οικονόμου, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου και Χρήστος Παπουτσής. Επίσης, στο νέο όργανο έχει ενταχθεί και η Τόνια Αντωνίου, η οποία ως γνωστόν είχε αρνηθεί τη συμμετοχή της στην Οργανωτική Γραμματεία του Κινήματος.

Τα προαναφερθέντα στελέχη θα συμμετάσχουν και στην Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ ώσπου να πραγματοποιηθεί το συνέδριο και εκλεγούν νέα όργανα. Στο νέο όργανο δεν συμπεριλαμβάνονται οι Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Παύλος Γερουλάνος, οι οποίοι ήταν παρόντες στην πρόσφατη πανηγυρική συνεδρίαση στην Αθηναΐδα.


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ιπποκράτους, η Γραμματεία της ΚΟΕΣ απαρτίζεται από 76 μέλη: από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, την Πολιτική Γραμματεία, την Οργανωτική Γραμματεία, τους γραμματείς των Τομέων και τον πρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ.

Το νέο όργανο, το οποίο συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι, θα αναλάβει να συντάξει τα κείμενα του προσυνεδριακού διαλόγου και να σχεδιάσει τον πολιτικό προγραμματισμό έως το συνέδριο του Φεβρουαρίου.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει ποιο στέλεχος θα ορίσει επικεφαλής του ΙΣΤΑΜΕ που, ως γνωστόν, έχει μετακομίσει στα παλιά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε 4-5 πρόσωπα. Ορισμένοι πιστεύουν ότι θα καταλήξει σε ένα πρόσωπο που εκφράζει το πιο σύγχρονο ΠΑΣΟΚ, π.χ. τον Κυριάκο Πιερρακάκη που ανήκει στη Μονάδα Παραγωγής Πολιτικής, ενώ άλλοι εκτιμούν ότι ενδεχομένως να ορίσει κάποιο στέλεχος από την παλαιότερη φρουρά για να διατηρήσει τις εσωτερικές ισορροπίες.

Β.Κεχαγιἀ/ ΝΕΑ

* Εξαιρετικός ο Κ.Σκανδαλίδης σημερα το πρωι στο Mega -εδειξε γιατι πρέπει ο Ε.Βενιζελος να παρει την πρωτοβουλια να ανακοινωσει την επιστροφη ΟΛΩΝ στο συντακτικο συνεδριο του ΠΑΣΟΚ. Και οπως ολα δειχνουν οτι αυτη η πρωτοβουλια, θα ληφθει ** Εξαιρετικη ηταν και η αποφαση του Προεδρου του ΠΑΟΚ να τοποθετησει τον Δημητρη Καρυδη γραμματεα επικοινωνιας, αφου ηταν ολοφανερη η αδυναμια σε αυτον τον τομεα. Ο Δ.Καρυδης εχει και την εμπειρια και τη γνωση(ειχε θητευσει και επι Κ.Σημιτη σε αυτη την θεση ενω μεχρι προσφατα ηταν και βουλευτης Α' Πειραια - γνωριζει αριστα προσωπα και πραγματα στο ΠΑΣΟΚ)να αλλαξει την εικονα θετικα και δημιουργικά.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ