2012-12-06 15:00:11
Φωτογραφία για Eτήσια Γενική Συνέλευση 2012 FIA στην Κωνσταντινούπολη
Eτήσια Γενική Συνέλευση 2012

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ομοσπονδίας αυτοκινήτου-FIA πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση , το ανώτατο όργανο της ομοσπονδίας, είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη συνάντηση στο ημερολόγιο της FIA.

Με τον Πρόεδρο της FIA και τους αντιπροέδρους, τους εκπροσώπους όλων των περιφερειών της FIA, καθώς και τους 233 εκπρόσωπους λεσχών αυτοκινήτου της ομοσπονδίας, στην των συναντήσεων θα ληφθούν οι βασικές αποφάσεις που αφορούν σε κάθε περιοχή.

Εκτός από την έγκριση των εκθέσεων και ακρόαση των πρόσφατων εξελίξεων από όλες τις περιφέρεις της FIA , η Ετήσια Γενική Συνέλευση φιλοξενεί επίσης συνεδριάσεις του Παγκόσμιου Συμβουλίου για τo Αυτοκίνητο, την Κυκλοφορία και τον Τουρισμό, για την συνεργασία με μη-αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, το οποίο θεσπίζει τους κανόνες για όλα τα αθλητικά θέματα των μηχανοκίνητων σπορ , συμπεριλαμβανομένης και της επικύρωσης των διεθνών αθλητικών ημερολογίων.

Η Συνέλευση επίσης που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια, εκλέγει τον Πρόεδρο και Αναπληρωτές προέδρους της FIA, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Συγκλήτου, και το Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Εφετείου. Εκλέγει επίσης τους Αντιπρόεδρους και τα μέλη των Παγκοσμίων Συμβουλίων για τον Αθλητισμό και για το Αυτοκίνητο, την κινητικότητα και τον Τουρισμό.

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΛΠΑ
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ