2012-12-06 19:01:22
Φωτογραφία για Παναγιωτίδης: «Περισσότερα αφού δείξω τα στοιχεία στη Ρωσία»
Ο Κώστας Παναγιωτίδης βρέθηκε το μεσημέρι με τους ανθρώπους της Κοινωνίας Μελών Άρη. Το αν θα προχωρήσει η εμπλοκή του ίδιου ή των ανθρώπων που ενδεχομένως εκπροσωπεί, το αν πρόκειται για ουσιαστικό ενδιαφέρον ή όχι, θα φανεί στην πορεία. Χρειάζεται προσοχή και χαμηλοί τόνοι από όλους.

Ούτε υπερβολές, ούτε δημιουργία ελπίδων που μπορεί να αποτελέσουν μπούμερανγκ. Το PRESSARIS εντόπισε τηλεφωνικά τον ομογενή επιχειρηματία, λίγο μετά το τέλος της συνάντησης. Του ζητήσαμε τη δική του θέση. Ήταν λακωνικός και συγκεκριμένος στα όσα μας είπε. Προφανώς «κουμπωμένος».

«Μίλησα με τους ανθρώπους του Άρη. Είναι αλήθεια ότι ζήτησα κάποια στοιχεία, προκειμένου να τα μεταφέρω σε γνώση των επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται από τη Ρωσία. Δεν είμαι εγώ, αυτός που μπορώ να σηκώσω το βάρος του συλλόγου» μας είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν τον ρωτήσαμε να μάθουμε αν είναι αισιόδοξος, μας είπε κοφτά: «Όχι άλλα λόγια τώρα, ούτε αισιόδοξος, ούτε απαισιόδοξος. Θα πούμε περισσότερα αφού γυρίσω από τη Ρωσία».

Το PRESSARIS παρακολουθεί τις εξελίξεις με προσοχή, ψυχραιμία, υπευθυνότητα και κυρίως σεβασμό προς τον κόσμο του Άρη. Για όποια ουσιαστική εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε.
pressaris.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ