2012-12-07 00:09:04
Φωτογραφία για Οι «πράσινοι» το πάλεψαν, αλλά...
Ο Παναθηναϊκός πάλεψε για την πρόκριση, αλλά ήταν αρκετά άτυχος, και έτσι έμεινε εκτός Ευρώπης αφού ηττήθηκε με 3-1 από την Τότεναμ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο του Γουάιτ Χαρτ Λέιν κλείνοντας τους χώρους προς την εστία του Καρνέζη.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να έχουν την υπεροχή, να προσπαθούν να γυρίσουν την μπάλα αλλά μην μπορώντας να βρουν διαδρόμους προς την εστία των πράσινων.

Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να ανοίξουν, όμως το σκορ στο 22ο λεπτό, αν ο Τοτσέ είχε κάνει ένα καλό σουτ σε τετ α τετ με τον Φρίντελ και δεν έστελνε τη μπάλα πάνω στην αγκαλιά του αντιπάλου. Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης βρήκαν την Τότεναμ να έχει την κατοχή και τον Παναθηναϊκό να κλείνει τους χώρους κάνοντας παιχνίδι τακτικής, με τις φάσεις να μην υπάρχουν μέχρι εκείνο το σημείο. Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να ανοίξουν, όμως το σκορ στο 22ο λεπτό, αν ο Τοτσέ είχε κάνει ένα καλό σουτ σε τετ α τετ με τον Φρίντελ και δεν έστελνε τη μπάλα πάνω στην αγκαλιά του αντιπάλου.


Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία του Παναθηναϊκού και στην πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 29ο λεπτό ο Ντέμπσεϊ βρήκε ωραία τον Αντεμπαγιόρ που απέναντι από τον Καρνέζη πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-0.Τα λεπτά πέρασαν και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι στο σκορ.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Ζέκα. Ο έμπειρος άσος μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου έπιασε την κεφαλιά και βρήκε δίχτυα για το 1-1.

Οι «πράσινοι» στην πορεία κατάφεραν να κρατήσουν μπάλα και να έχουν καλή ανάπτυξη με αποτέλεσμα να χάσουν μεγάλη ευκαιρία στο 69ο λεπτό για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Σπυρόπουλος έκανε πολύ καλή σέντρα στον Τοτσέ, ο οποίος κατέβασε, πλάσαρε, αλλά η μπάλα βγήκε ελάχιστα άουτ. Έτσι η Τότεναμ, απάντησε και πήρε το προβάδισμα στο 76ο λεπτό, με τον Ντέμπσεϊ, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά μετά φάουλ του Κόκερ και αφού η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Καρνέζη κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και πέτυχαν ακόμα ένα γκολ, ώστε να «σφραγίσουν» τη νίκη. Συγκεκριμένα, έξι λεπτά αργότερα ο Ντεφό με ένα ξερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1. Τα επόμενα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει την Τότεναμ νικήτρια και στην επόμενη φάση του Europa League.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Γουόκερ, Κόλκερ, Βερτόγκεν, Νότον, Λένον (87' Λίβερμορ), Σάντρο, Κάρολ (75' Ντεμπελέ), Ντέμπσι (80' Σίγκουρτσον), Αντεμπαγιόρ, Ντεφό.

ΠΑΟ:Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σο (60' Χριστοδολόπουλος), Βιτόλο, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας (84' Φορναρόλι),Τοτσέ (78' Πετρόπουλος).
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ