2012-12-07 08:00:59
Φωτογραφία για Οι... 2+1 μεταγραφές του Γενάρη
Δύο νέα πρόσωπα θα περιλαμβάνει η λίστα του Ολυμπιακού για τον Γιουρόπα Λιγκ και συγκεκριμένα τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Πίνο.

Όπως δήλωσε μετά και το παιχνίδι με την Άρσεναλ ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, είναι καλυμμένος με το υπάρχον ρόστερ της ομάδας του και ως εκ τούτου οι πιθανότητες για ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν είναι πολλές.

Αν τελικά υπάρξει κάποια κίνηση, αυτή θα γίνει υπό προϋποθέσεις και η μοναδική σκέψη του Πορτογάλου τεχνικού αφορά σε έναν αμυντικό μέσο, όπως αναφέρει το «Goal».

Aπό εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και δύο... εσωτερικές «μεταγραφές» με την έναρξη του νέου έτους και αυτοί είναι ο Παπαδόπουλος με τον Πίνο.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση και μάλιστα ο Ζαρντίμ θα τον δηλώσει στη λίστα που θα δοθεί για το Γιουρόπα Λιγκ.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Πίνο, που δείχνει να έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες μεσοεπιθετικά.

Έτσι το μοναδικό «παράθυρο» που αφήνεται για επιπλέον μεταγραφή, είναι να προκύψουν κάποιες εκτός προγράμματος αποχωρήσεις.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ