2012-12-07 08:17:44
Φωτογραφία για Μενσά ο... τελευταίος
Οι μετραγραφικές κινήσεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ συνεχίζονται με πυρετώδης ρυθμούς και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας εστιάζονται στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Τελευταίο όνομα ακούστηκε είναι ο διεθνής Γνανέζος αμυντικός Τζόν Μενσά!

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα εφημερίδων ο Τζον Μενσά βρίσκεται ψηλά στην λίστα τενχικού τιμ και διοίκησης του ΠΑΟΚ, ως ο επικρατέστερος για το κέντρο της άμυνας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον, ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση θα αποτελούσε μία ιδανική λύση για το κέντρο της άμυνας, δεδομένου του γεγονότος πως ο Δώνης έστειλε το μήνυμα για απόκτηση ενός αμυντικού με… προσωπικότητα.

Ο Μενσά λίγο πολύ καλύπτει όλο το πακέτο. Έχει προσωπικότητα, διότι είναι αρχηγός της Εθνικής Γκάνας. Λίγο πολύ έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη, παίζοντας σε Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία, ξεκινώντας πάντα από την πατρίδα του. Ο Μενσά βρίσκεται αυτή την στιγμή χωρίς ομάδα, ωστόσο βάση του ονόματος του, μιλάμε για μία μεγάλη μεταγραφή. Τζένοα, Κιέβο, Λυόν, Ρεν είναι μερικές από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Αρκετές ομάδες από την Ευρώπη γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του, ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον Κυπριακών ομάδων. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Μενσά έχει 78 συμμετοχές με την Εθνική Γκάνας.
sport2310.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ