2012-12-07 08:30:04
Φωτογραφία για «Έζησε τον τρόμο η Τότεναμ»!
Την δύσκολη θέση στην οποία έφερε την Τότεναμ ο Παναθηναϊκός παραδέχονται τα βρετανικά ΜME, που μιλούν μεταξύ άλλων για αποφυγή της... ελληνικής τραγωδίας.

Μπορεί κάποια Μέσα του «Νησιού» -πιθανότατα με... αγγλικά μάτια- να κάνουν λόγο για άνετη νίκη, ωστόσο μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι οι Λονδρέζοι έζησαν τον... τρόμο από το Τριφύλλι, πριν φτάσουν στο 3-1, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει το skysports. Παράλληλα εστιάζουν στην καθοριστική συμβολή του Ντέμπσεϊ, από τον οποίο και ξεκίνησαν τα δύο από τα τρία γκολ των «σπιρουνιών».

Δείτε πως «υποδέχτηκαν» οι Άγγλοι τη νίκη της Τότεναμ:

Skysports: Η Τότεναμ έζησε τον τρόμο πριν φτάσει στο 3-1 επί του Παναθηναϊκού και προκριθεί στους «32» του Europa League.

Sportinglife.com: Δύο τέρματα στο τέλος αποφόρτισαν την ατμόσφαιρα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, καθώς η Τότεναμ κατάφερε να αντέξει την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο και να προκριθεί στη νοκ-άουτ φάση στο Europa League.


Daily Mail: Καμία ελληνική τραγωδία καθώς τα σπιρούνια προκρίθηκαν. Ο Κλιντ Ντέμπσεϊ συμμετείχε στα δύο πρώτα γκολ πριν ο Ζερμέιν Ντεφόου βάλει ένα τρίτο και οδηγήσει την Τότεναμ στη νίκη επί του Παναθηναϊκού και στην πρόκριση στους «32». Ο Αμερικανός έφτιαξε το πρώτο γκολ για τον Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ και είδε την κεφαλιά του να χτυπάει το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να βρίσκει στον Ορέστη Καρνέζη για το δεύτερο γκολ της Τότεναμ.

Guardian: Τότεναμ-Παναθηναϊκός 3-1. Οι Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ και Ζερμέιν Ντεφόου πρωταγωνίστησαν, στην πρόκριση της Τότεναμ στην επόμενη φάση του Europa League.

Mirror: Τα σπιρούνια απέφυγαν την ελληνική τραγωδία στο Europa League. Αυτό που ξεκίνησε σαν βόλτα πήγε να μετατραπεί σε εφιάλτη μετά την ισοφάριση από τον Παναθηναϊκό, όμως τελικά επικράτησε η ποιότητα.

Times: Η Τότεναμ ζορίστηκε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού και να συνεχίσει στην επόμενη φάση.

Telegraph: Ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, ο Ζερμέιν Ντεφόου και ένα αυτογκόλ έστειλαν άνετα τα σπιρούνια στους "32" του Europa League.

BBC: Η Τότεναμ προκρίθηκε στη νοκ-άουτ φάση του Europa League με μία άνετη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Sun: Ο Εμαουέλ Αντεμπαγιόρ ξεκίνησε το πάρτι για τα παιδιά του Αντρέ Βίλας-Μπόας και με μία μικρή βοήθεια από τους Κλιντ Ντέμπσεϊ και Ζερμέιν Ντεφόου, φρόντισε ώστε οι συμπαίκτες του να εξακολουθούν να χορεύουν ευρωπαϊκά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ