2012-12-07 08:26:08
Φωτογραφία για «Ο Αντώνης Κανάκης έχει...» υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή
Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί για ψεύδη τον δημοφιλή παρουσιαστή εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, η Χρυσή Αυγή τον χαρακτηρίζει ως «παρουσιαστή με ψεύτικα μαλλιά» και υποστηρίζει πως κάνει κακόγουστη σάτιρα κατά την οποία λέει ψέματα και όχι αλήθειες.

Πρόκειται για τον παρουσιαστή και εμπνευστή του Ράδιο Αρβύλα Αντώνη Κανάκη, για τον οποίο αναφέρουν «ότι έκανε τρεις αναφορές στην Χρυσή Αυγή και κατάφερε να πετύχει το απόλυτο ρεκόρ».

Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, το πρώτο ψέμα αφορά στη συνέντευξη που αρνήθηκε να δώσει ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος στην εκπομπή 60 Minutes του CBS και αν' αυτού βγήκε σε εκπομπή του Extra-3. «Ασφαλώς και επιλέγουμε ως συνομιλητές μας ανθρώπους που τήρησαν μία αντικειμενική στάση απέναντί μας τα τελευταία έτη, έναντι των διεθνών σιωνιστικών κολοσσών της ενημέρωσης» υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή.


Το δεύτερο, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, είναι για τη λευκή στολή που φόρεσε ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης για να προσεγγίσει το χώρο των γραφείων του κόμματος στον Ασπρόπυργο, έπειτα από τη βομβιστική επίθεση που έγινε. «Είναι η κλασική φόρμα εργασίας μίας χρήσεως που την αγοράζεις με 1 ευρώ απ' το σούπερ μάρκετ, την οποία υποχρεωτικά να φορέσει για να εισέλθει στον χώρο των ερευνών» υπογραμμίζει η Χρυσή Αυγή.

Τέλος, το τρίτο ψέμα -σύμφωνα πάντα με τη Χρυσή Αυγή- σχετίζεται με την κίνηση «Γιατροί με Σύνορα» και ένα βίντεο που είχε παρουσιαστεί στην εκπομπή τον περασμένο Μάιο.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κέρδισε… χάνοντας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κέρδισε… χάνοντας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ