2012-12-07 08:52:43
Φωτογραφία για Τελικά πλάνα από Αλκαράθ
O Λούκας Αλκαράθ παίρνει τις τελικές αποφάσεις για τα αγωνιστικά πλάνα ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Ισπανός, όπως έχουμε επισημάνει, «μαθαίνει» τον Άρη και ετοιμάζεται για το… βάπτισμα του πυρός στην Τρίπολη, με μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Μετά από συζήτηση του προπονητικού τιμ με τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή, όλα δείχνουν ότι ο Μάρκος Βελλίδης θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Τρίπολης και με αυτό ως δεδομένο, ο Σωκράτης Διούδης ετοιμάζεται να ξαναπιάσει τα γάντια του, μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός προπονητής μέχρι στιγμής δείχνει ότι έχει καταλήξει στο 4-4-2 και κάνει τις πρώτες σκέψεις για την ενδεκάδα της Κυριακής.

Αυτές οι σκέψεις δείχνουν ότι ετοιμάζει αλλαγές στο κέντρο της άμυνας με πολύ πιθανό σενάριο να βρίσκονται οι Γιαννίτσης, Παντίδος! Θα δοκιμάσει και σήμερα το δίδυμο αυτό, προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση.


Από κει και πέρα ο Μαργαρίτης στο αριστερό και ο Ψυχογιός στο δεξί άκρο, αν και δοκιμάστηκε στη θέση αυτή και ο Ασλανίδης.

Αριστερό μπακ λογικά θα βρίσκεται ο Μαργαρίτης, ενώ δεξιά ο Ψυχογιός, με τον Ασλανίδη να διεκδικεί εξίσου τη θέση.

Οι δύο «κόφτες» θα είναι οι Παπαστεριανός και Οικονομόπουλος με τον Σουνά αριστερό χαφ και τον Καζναφέρη δεξιά. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Αγκάνθο και Γιαννιώτα.

Η σημερινή προπόνηση θα δώσει την ευκαιρία για να βγουν τα τελικά συμπεράσματα. Ο Αλκαράθ θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για να «κλειδώσει» την ενδεκάδα με την Τρίπολη.
pressaris.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ