2012-12-07 08:54:22
Φωτογραφία για «Πρόταση ο Ολυμπιακός για Νίνκοβιτς»
Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μίλος Νίνκοβιτς σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, καθώς ο 28χρονος μέσος θα αφήσει όπως όλα δείχνουν την Ντιναμό Κιέβου.

Η εφημερίδα «Kurir» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός έκανε στην Ντιναμό πρόταση για τον Νίνκοβιτς. Ο μέσος της Ντιναμό Κιέβου είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα της Ουκρανίας αυτό τον χειμώνα, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Η ελληνική ομάδα έχει κάνει ήδη πρόταση στην Ντιναμό και τις επόμενες μέρες θα γίνει συζήτηση και με τον ατζέντη του παίκτη, Νίκολα Νταμιάνατς, ώστε ο Νίνκοβιτς να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας».

Μάλιστα, στη Σερβία αναφέρουν και το εξής ενδεχόμενο: «Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τότε μπορεί να τεθεί αντιμέτωπος με τη Ντιναμό στο Europa League».

Ο αθλητικός διευθυντής της Ντιναμό, Λεοντίν Μπούριακ τόνισε: «Ορισμένοι παίκτες που έχουν ζήσει στην Ντιναμό και έχουν μεγαλώσει μαζί στην ομάδα, όπως ο Μίλος Νίνκοβιτς ξέρουν τι σημαίνει. Είναι καλό παιδί, αλλά και ο ίδιος, όπως και οι άλλοι παίκτες θα τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους, όμως θα πρέπει να ανανεώσουμε την ομάδα».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τελικά πλάνα από Αλκαράθ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τελικά πλάνα από Αλκαράθ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ