2012-12-07 10:06:02
Φωτογραφία για Κλειστό το ΙΚΑ Ξάνθης – απεργούν οι υπό απόλυση εργαζόμενοι!
Κατεβασμένα παραμένουν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής τα ρολά του τοπικού υποκαταστήματος του ΙΚΑ στην Ξάνθη, με τους... 28 εργαζόμενους της υπηρεσίας να απέχουν από την εργασίας τους.

Όπως είναι γνωστό οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ κινητοποιούνται σε πανελλαδικά τις τελευταίες ημέρες, ενώ έχουν εξαγγείλει απεργίες διαρκείας, αντιδρώντας στην απόλυση 500 συναδέλφων τους, εκ των οποίων οι 7 εργάζονται στο ΙΚΑ Ξάνθης.

Ήδη οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ στην πόλη της Ξάνθης προχώρησαν σε κατάληψη του κτηρίου το πρωί της Τετάρτης, με τους ίδιους να ξεκαθαρίζουν πως εάν απολυθούν οι 7 συνάδελφοί τους, που έχουν διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ με την προκήρυξη 9Κ/2008 στην ΑΤΕ και μετά μεταφέρθηκαν στο ΙΚΑ, θα δημιουργηθούν τρομακτικά κενά στη λειτουργία του παραρτήματος γεγονός που θα επωμιστούν στην εξυπηρέτησή τους οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι διαμηνύουν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, αν και όπως φαίνεται η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά την απόσυρση της ως άνω απόφασης μετά και το πανελλαδικό ηλεκτροσόκ που προκάλεσαν οι εργαζόμενοι στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΙΚΑ.

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ