2012-12-07 11:07:55
Φωτογραφία για Πάτρα: Έκρυβαν λαθραία τσιγάρα σε καραμέλες και ξηρούς καρπούς
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, δεκαπέντε αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν κρυμμένοι εντός του χώρου του φορτίου φορτηγού οχήματος, το οποίο αποτελούταν από παλέτες με καρπούζια, χωρίς ναυτιλιακά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα.

Επίσης συνελήφθησαν, λίγη ώρα αργότερα, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας 54χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 33χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν από κοινού έναν αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένος στο χώρο αποσκευών του οχήματος, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.

Τέλος, συνελήφθη, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα του δεύτερου περιστατικού κατασχέθηκε.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ