2012-12-07 11:30:44
Φωτογραφία για ΡΕ ΣΕΙΣ 3 ΕΦΑΓΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ EUROPA LEAGUE! ΕΛΕΟΣ!
Τα ματάκια μας πονάνε με αυτά που διαβάζουμε από χθες για τον... Panathinaikos της 3άρας!

Ευρωπαίος, πολλά τα κέρδη, ξαναγεννημένος, η σφραγίδα του... Ρότσα, έγινε ομάδα, άτυχος, καλύτερος, ψέμα, όχι έτσι, αδικία και ένα σωρό άλλα ωραία πράγματα διαβάζουμε σε αντικειμενικά σάιτ και εφημερίδες Απέναντι λοιπόν στην πιο... ανώμαλη ομάδα της διοργάνωσης εδώ και χρόνια (μην ξεχνάτε το διπλό του ΠΑΟΚ εκεί), κατάφεραν να φάνε 3 (και πάλι) και μάλιστα τα 2 μαζεμένα σε διάστημα 7 λεπτών!

Είναι αλήθεια ότι η Τότεναμ όταν ισοφαρίστηκε, αφού δεν υπήρχαν σοβαρά μηνύματα πως θα γινόταν κάτι τέτοιο, σάστισε και για 15 λεπτά δεν ήξερε που βρισκόταν.

Είναι αλήθεια ότι η μεταγραφάρα... Τοτσέ, έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά μέχρι εκεί...

Όσοι είδαν τον αγώνα χωρίς πράσινα γυαλιά, ξέρουν καλά ποιος ήταν καλύτερος και είναι προφανές γιατί οι αντικειμενικοί μας κάνουν το άσπρο... πράσινο!


Πλησιάζει ο αγώνας στο ΟΑΚΑ και δε πρέπει να... βυθιστεί το ηθικό των παιδιών! Άλλωστε και οι ίδιοι, στις δηλώσεις του, δείχνουν να είναι στον κόσμο τους...

Το θέμα είναι ότι είτε με Φερέιρα, είτε με Ρότσα, οι 3άρες πέφτουν βροχή... Τώρα αν κάποιοι έχουν πράσινη τσίμπλα στα μάτια και θέλουν να γίνουν... αρεστοί, πρόβλημά τους.

Τελικά, τι ήταν περισσότερο πιθανό ρε επιστήμονες; Να κερδίσει ο Παναθηναϊκός ή να φύγει με 4 ή 5 στην πλάτη;

Kαι πως είσαι καλύτερος όταν έχεις φάει 3; Μήπως έφταιγε ο... Αρετόπουλος;

Πραγματικά, αν αυτό συνέβαινε στον Ολυμπιακό, θα έπρεπε να φύγει από την Ελλάδα (για τους αντικειμενικούς πάντα) όλη η βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ο προπονητής, ο γυμναστής, ο πρόεδρος και τίτλοι και πρωτοσέλιδα του στυλ "Πως τον κατάντησες" θα είχαν την τιμητική τους.

Τώρα είναι όλα καλά, εκτός ευρώπης και από το Εuropa League, ο συλλέκτης της τριάρας και αξίζει την αποθέωση!

Πιάστε τώρα θέση στους καναπέδες και αν μπει στα πλέι οφς η... Πανάθα και ξαναβγεί ευρώπη, τα λέμε πάλι.

* Αλήθεια, για τη βαθμολογική συγκομιδή του πρέσβη και την προσφορά σε βαθμούς στην Ελλάδα, δε θα μας πείτε τίποτα; Για την κατρακύλα του στην λίστα συλλόγων της UEFA; Μπα, ε; Ενώ αν ήταν ο Ολυμπιακός...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δίνουν τα αεροδρόμια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δίνουν τα αεροδρόμια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ