2012-12-07 12:54:05
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: Πριμ και για την Εθνική στον Κώστα Κατσουράνη!
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Κώστα Κατσουράνη για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλες και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Άλλωστε, όπως έχουμε αναφέρει, ήταν κοινή επιθυμία τους να τελειώνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε ο Κατσουράνης να μπει στις προπονήσεις της ομάδας και να είναι έτοιμος με την έλευση του 2013.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας. Ο διεθνής μέσος θα πάρει 550.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν πριμ τα οποία μπορούν να ανεβάσουν τις τελικές του απολαβές στα επίπεδα που ο ίδιος επιθυμούσε. Ποια είναι τα πριμ αυτά; Το ένα έχει να κάνει με την έξοδο της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι της τάξης των 30.000 ευρώ, ενώ άλλα τόσα θα κερδίσει ο ποδοσφαιριστής αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το κύπελλο.

Το πιο ενδιαφέρον όμως έχει να κάνει με το πριμ των 100.000 ευρώ (!) το οποίο θα πάρει ο «Κατσούρ» αν η Εθνική μας ομάδα κερδίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Μουντιάλ
. Εδώ βέβαια… μυρίζει Σαββίδης, ο οποίος έχει εκφραστεί με θερμά λόγια για την Εθνική ομάδα, σέβεται τους παίκτες της και ειδικά αυτούς που σήκωσαν το 2004 το ευρωπαϊκό στην Πορτογαλία (ένας εκ των οποίων ο Κατσουράνης), ενώ και το περασμένο καλοκαίρι εθεάθη σε παιχνίδια της εθνική μας ομάδας στο πρόσφατο Euro.

Αν επιτευχθούν όλοι οι παραπάνω στόχοι, τότε ο Κατσουράνης θα έχει εισπράξει από την ΠΑΟΚ συνολικά 710.000 ευρώ.

Άκης Ιωακείμογλου/woop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ